Premier League odds

Publisert: 10/11/2023 Sist Oppdatert: 23/11/2023 3 lesetid

Den engelske toppdivisjonen, Premier League, regnes av mange som verdens beste fotballiga. Derfor finner du Premier League odds på alle oddssider på nett.

I mange år har PL og La Liga i Spania kjempet om denne tittelen. Men med de pengesummene og spillerne som finnes i England for tiden, er det liten tvil om at den engelske serien er den aller gjeveste for tiden.

Det betyr også at du kan få mengde av oddsmarkeder og Premier League odds på kamper hver eneste uke. Nordmenn elsker å tippe på Premier League, og mange har favorittlag som Manchester United, Liverpool, Arsenal og Tottenham.

Helgen er som regel tidspunktet du kan spille på Premier League betting. Men kampene spres ofte ut både på fredager og mandager, slik at du får enda mer PL-odds og spenning i hverdagen.

På denne siden

Premier League gjennom historien

Tidenes første sesong i Premier League gikk av stabelen i 1992, men den engelske toppdivisjonen har holdt det gående siden 1888.

Liverpool er det mestvinnende laget gjennom den britiske toppdivisjonens historie før innførelsen av PL med sine 18 seriegull. Like bak følger Arsenal (10) Everton (9) og Manchester United (7).

Men etter at PL ble innført, er det de røde djevlene fra Manchester som har vært dominerende. Laget har vunnet 13 gullmedaljer og 7 sølvmedaljer, etterfulgt av byrivalene Manchester City med 7 gull og 3 sølv.

Andre lag som har vunnet Premier League er Chelsea, Arsenal, Liverpool, Blackburn og Leicester, der sistnevnte gav en av tidenes høyeste Premier League vinnerodds for seier.

Nordmenn i Premier League

Hele 75 nordmenn har spilt i Premier League gjennom tidene. John Arne Riise (321), Claus Lundekvam (290), Henning Berg (275), Morten Gamst Pedersen (260) og Brede Hangeland (238) står som spillerne med flest kamper.

Ole Gunnar Solskjær står som den mestscorende nordmannen i PL med sine 91 mål. Joshua King ligger på en andreplass med 53 for Bournemouth, Everton og Watford.

Det er ingen høy Premier League odds på at Erling Braut Haaland blir tidenes norske toppscorer i Premier League. Nordmannen banket inn 36 mål i sin første sesong for Man City. Han er derfor tippet å overta tittelen som tidenes norske toppscorer innen kort tid.

Det er også en rekke nordmenn som kun har hatt en kort karriere i den engelske toppserien. Det inkluderer Erik Hagen (Wigan), Abdisalam Ibrahim (Man City), Jo Inge Berget (Cardiff) og Kristoffer Klaesson (Leeds), som alle står med 1 kamp hver. Klaesson spiller riktignok i ligaen enda.

På det meste hadde Norge over 20 spillere i Premier League, men i dag har vi kun en håndfull spillere. Riktignok er to av dem blant ligaens beste spillere – nemlig Erling Haaland for Man City og Martin Ødegaard for Arsenal.

Overraskende odds på PL

Det har vært flere overraskende resultater og utfall i Premier Leagues historie. Disse har du garantert ikke funnet på oddstips Premier League.

Den største overraskelsen kom trolig i 2015/16-sesongen, da overraskelseslaget Leicester City sjokkerte fotball-Europa med å vinne ligatittelen. Det gav en Premier League vinnerodds på over 5000x innsatsen.

Manager Claudio Ranieri, storscorer Jamie Vardy og alle de andre Leicester-heltene tok imponerende 81 poeng – hele 10 poeng foran Arsenal på tredjeplass.

Det har også vært en rekke overraskende resultater i ligaen, noe som har ført til svært høye Premier League odds.

I 2011 vant Man City hele 6-1 borte mot byrivalene Man United, i en kamp der 3 av målene kom på overtid.

De to Manchester-lagene har også vært involvert i et par andre sjokkresultater, og mange hevet nok øyenbrynene da United banket Arsenal hele 8-2 på Old Trafford. Det takket være et Wayne Rooney-hat trick.

City på sin side står også bak et av de mest overraskende resultatene i negativ forstand. For i 2007/08-sesongen røk Sven-Göran Erikssons lag hele 8-1 for Middlesbrough. Samme sesong fikk vi også oppleve tidens mest målrike kamp i Premier Leagues historie, da Portsmouth slo Reading 7-4 i et fyrverkeri av en kamp.

Oddsmarkeder på Premier League

Ettersom den engelske serien er så populær både i Norge og resten av verden, er det også den ligaen du finner flest oddsmarkeder på.

Du kan spille på alt fra vinner, målscorer, kort, sjanser, handicap-spill og mengder av andre markeder. Bruk oddstips Premier League og finn de beste spillene ved å bruke statistikk på den engelske serien.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Premier League odds?

Premier League odds er måten du kan tippe på fotball fra den engelske toppdivisjonen. Du får odds på alle kamper fra Premier League på din oddsside.

Kan jeg spille Premier League odds live?

Ja, alle kamper i Premier League er tilgjengelig for live-spill på online bettingsider.

Kan jeg spille Premier League odds på en norsk oddsside?

Ja, spiller du på en norsk oddsside får du garantert odds på Premier League. Dette er den mest populære ligaen å tippe på for nordmenn.

Hvilke oddssider tilbyr Premier League odds?

Ja, alle oddssider som tilbyr odds på fotball tilbyr Premier League odds. Det er den største ligaen i verden og den ligaen som flest spillere tipper på.