Betting Tips (1)

Betting tips

Publisert: 10/12/2023 Sist Oppdatert: 24/01/2024 8 minutter lesetid

Oddsbetting er enormt populært i Norge. Helt siden den første tippekupongen ble trykket opp i 1948 har nordmenn lett etter de beste betting tips på sport.

Det har ført til at egne tipsblad – og etter hvert tippetips på nett – er blitt svært ettertraktet. Her kommer profesjonelle tippere med sine tips på alle slags sporter og arrangementer.

Du får tippetips og odds på kamper og arrangementer hver eneste dag. I tillegg finner tips om eSports betting, V75 og flere andre sporter.

Og vi på Kongebonus har selvsagt slengt oss på denne bølgen. Vi tilbyr tippetips på en hel rekke sporter hver eneste dag med våre sports betting tips.

Hvis du ønsker å finne de beste tippetips på fotball, trav, ishockey, basketball og lignende, så bør du sjekke innom Kongebonus sine sider for tippetips på odds før du spiller.

Beste odds tips

Oddstipping er en type spilling som krever både kunnskap og flaks. Det er derfor så mange foretrekker denne typen spilling foran for eksempel spilleautomater med tilfeldige pengepremier.

Derfor benytter også mange seg av tippetips for å plassere et så kvalifisert spill som mulig. Våre eksperter har alle sine ekspertområder – enten det er Premier League, norsk Eliteserie, NBA, tennis, golf og så videre.

Men det er viktig å legge merke til at selv om vi tilbyr våre beste odds tips på de ulike sportene, så kommer ikke alle spillene til å gå inn. Det er alltid tilfeldigheter og andre ting som kan påvirke et spill. Derfor anbefaler vi alle oddsspillere å gjøre sine egne undersøkelser i tillegg for å øke antall vinnende spill.

Beste odds på våre oddstips

Ikke nok med at vi henter frem de beste odds tips på utvalgte kamper, men vi finner også den beste oddsen tilgjengelig på sikre og pålitelige betting sider.

På våre tippetips finner du alltid den beste oddsen på våre utvalgte oddssider. Slik trenger du ikke selv å bruke tid på å sammenlikne flere bettingsider. En odds kan variere ganske mye mellom oddsider, så her kan du faktisk ende opp med å øke gevinstene dine ganske kraftig.

Vi benytter oss kun av bettingsider som vi selv har sjekket grundig ut for rettferdig spill, tilgjengelige betalingsmetoder og en sikker spillopplevelse. Det inkluderer at de er lisensiert av strenge reguleringsorganer innen iGaming.

V75 tips

Når det kommer til tipping på travsport, er V75 er den mest kjente betegnelsen på dette for oss nordmenn. V75 er indoktrinert i språket vårt siden Norsk Rikstoto lanserte spillet for flere tiår siden. V6 og Dagens Dobbel var noen av de første travspillene som ble tilgjengelig. I 1995 tok V75 over som flaggskipet til Rikstoto og har vært det siden.

Norsk travsport hadde sin virkelige gullalder på 80- og 90-tallet. Her tippet vi på stjerner som Ulf Thorsen, Gunnar Eggen og hestene Sugarcane Hanover og Rex Rodney. Selv om hesteløp og trav på nett i dag tilbyr både enkeltspill, plassering og flere andre oddsspill, er det mange som fortsatt kaller dette V75. Derfor tilbyr vi V75 tips på alle slags oddsspill på trav og hesteløp.

Fotball betting tips

De mest populære tippetipsene på nett er fotball betting tips. Her finner du tippetips på nærmest alt av kamper hver eneste dag på ulike bettingsider. Fotball er også sporten vi leverer ut flest tippetips på, og her finner du fotball fra ligaer over hele kloden.

Vi anbefaler å sjekke ut våre oddstips hver dag for å finne de beste tippetips på kommende kamper i ligaer som Eliteserien, OBOS-ligaen, La Liga, Bundesliga, Serie A og mye annet.

I tillegg kan du finne tippetips på nederlandsk fotball, argentinsk fotball, sør-koreansk fotball og stort sett all fotball som spilles.

Det er riktignok to turneringer som stikker seg ut når det kommer til odds og tippetips – nemlig Premier League og Champions League.

Premier League betting tips

Premier League er den største og beste ligaen i verden akkurat nå. Her samles de beste spillerne fra hele verden for å kjempe om ligagullet og spille toppkamper hver eneste uke.

Den engelske serien startet opp så tidlig som i 1888, og toppdivisjonen har gått under flere ulike navn. Ligaen tok navnet Premier League i 1992, etter at lagene i divisjonen tok kontroll på de kommersielle inntektene, sponsoravtaler osv.

Det er ikke få milliarder kroner som omsettes på TV-avtaler, sponsormidler, billettinntekter og lignende i PL. Og det er også ligaen der det omsettes mest på oddstipping.

Premier League betting tips finner du her på Kongebonus hver eneste helg. Her spiller topplag som Liverpool, Manchester City, Arsenal, Manchester United, Chelsea, Tottenham og flere andre lag om de øverste plassene.

Våre tippeeksperter har fulgt Premier League i årevis og har stålkontroll på denne ligaen. Derfor finner du de beste tippetips på akkurat disse kampene.

Champions League betting tips

Champions League er den største tøffeste turneringen innen europeisk toppfotball. Her spiller topplagene i Spania, England, Italia, Tyskland, Frankrike og resten av Europa om det gjeve Champions League-trofeet.

UEFA Champions League ble arrangert for første gang i 1955. Siden den gang har topplag i Europa gjort sitt ytterste for å hente hjem pokalen.

Det er Real Madrid som det mestvinnende laget, og du finner ofte tippetips på det spanske laget som vinnere. Men andre storlag som Bayern München, Manchester City, Liverpool, Barcelona, Inter og Juventus er også blant favorittene.

Her får du tippetips på et enormt antall kamper – fra de første kvalifiseringsrundene til gruppespill og sluttspill. Flest innsatser og tippetips finner du som regel på selve finalen, som arrangeres på ulike gigantstadioner i Europa hver sesong.

Hockey tips

Ishockey er en verdenssport som er svært populær blant oddstippere. Her får du konstant spenning, mange mål og legendariske oppgjør i kjente ligaer som NHL, Svenske Hockeyligan, National League i Sveits og selvsagt den norske Elitehockeyligaen.

Selv om andelen tippetips på den norske ligaen er noe lavere enn på andre sporter, vil du finne mengder av andre tips. NHL tips får du både hos Kongebonus og på flere andre nettsider. Flere amerikanske sider vil nok hevde at de gir de beste hockey tips på denne ligaen.

NHL tips

Sporten ishockey har sin opprinnelse fra Canada og USA, og det er også her vi finner verdens beste ishockeyliga – NHL. National Hockey League består av en høy andel spillere fra Canada og USA, men også de beste spillerne fra Europa tar turen hit. Blant annet finner du en rekke svenske profiler, samt flere andre toppspillere fra blant annet Øst-Europa og Nord-Europa.

Du finner en rekke NHL tips på våre sider for tippetips, og her kan du spille både på kamper og på sesongspill. Hver sesong spiller de fire avdelingene Metropolitan Division, Pacific Division, Central Division og Atlantic Division om å kvalifisere seg for sluttspillet.

Det er på Stanley Cup-sluttspillet du finner de beste tippetips og fleste oddsmarkeder. Den 15,5 kilo tunga pokalen er løftet hver eneste sesong siden 1893 – med to unntak. I 1919 ble trofeet ikke gitt ut grunnet spanskesyken, mens en NHL lockout gjorde at det heller ikke ble gitt ut i 2005.

Elitehockeyligaen tips

Elitehockeyligaen er Norges øverste divisjon for ishockey og ble for første gang arrangert i 1935. I dag spiller ti lag om hvem som er Norges beste lag i ishockey, og ligaen rangeres som den ellevte beste i Europa.

Selv om hockeyligaen ikke er blant toppligaene i verden, finnes det mengder av spillere som tipper på den norske ligaen. Det gjør også at du finner Elitehockeyligaen tips og tippetips på sesongspill, toppscorer og flere andre markeder på Elitehockeyligaen.

Basketball betting tips

Basketball er en stor sport internasjonalt, og det er kanskje den mestvoksende sporten i vårt langstrakte land. Norges Basketballforbund ble stiftet så tidlig som i 1968, men allerede på 50-tallet ble de første basketballklubbene stiftet i Norge.

Norge er ingen stornasjon innen basketball, og for øyeblikket er vi rangert som nummer 75 i verden. På topp finner vi land som USA, Spania, Tyskland, Australia og Serbia.

Selv om de fleste tippetips vil komme på større ligaer og turneringer, vil du også finne tips på norsk basketball og norske landskamper i basketball.

I basket får du gjerne over hundre målpoeng i en kamp, og det kan gi ekstra underholdning med både vanlige basketball betting tips og spill på live betting.

NBA tips

Basketball er utrolig populært i USA, og her finner du både den beste ligaen og det beste landslaget. For akkurat nå rangeres NBA som den aller beste ligaen i verden, mens det amerikanske landslaget er rangert som det beste landslaget i verden.

Team USA har tatt gull i FIBA World Cup i 1954, 1986, 1994, 2010 og 2014. I tillegg står de med 16 gull, 1 sølv og 2 bronsemedaljer på 19 forsøk i de olympiske leker! Det er ren utklassing.

USA tok sin største seier mot Nigeria i 2012, da de vant 156-73, mens det største tapet deres er bare 73-92 mot Puerto Rico.

NBA-stjerner som Michael Jordan, Scottie Pippen, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Charles Barkley, Shaquille O’Neil, Kobe Bryant, Kevin Dyrant og LeBron James har alle sjarmert oss fra den store ligaen.

I Norge har vi tippet på NBA i en årrekke, og vi følger stadig med på NBA tips på ulike bettingsider. Du finner selvsagt NBA tippetips her på Kongebonus på et stort utvalg av kamper.

NFL betting tips

National Football League er den øverste divisjonen i amerikansk fotball i USA. Det er også den mest populære sporten i landet. Her kjemper 32 lag om å bli kåret til det beste laget i landet, noe som er gjort siden 1920.

Her finner du lag fra hele USA – fra Seattle Seahawks og Los Angeles Rams på vestkysten, til New England Patriots og Miami Dolphins i øst.

Den første sesongen inkluderte 14 lag, men kun to av lagene er fortsatt aktive i NFL – Decatur Staleys (nå Chicago Bears) og Chicago Cardinals (nå Arizona Cardinals).

Sluttspillet i NFL avsluttes i Super Bowl-finalen. Dette arrangementet har over 400 millioner seere verden over og er også en kamp som inkluderer flest tippetips og oddsmarkeder.

Du finner NFL betting tips på både sesongspill og enkeltkamper gjennom hele sesongen. De fleste kampene arrangeres på søndager, men du finner også noen heftige oppgjør på mandagskvelder hver uke.

Casinoekspert - 14 års erfaring i bransjen

Egil startet opp i casinobransjen tilbake i 2009, og har flere års direkte erfaring fra noen av de største casinoene i bransjen, inkludert Unibet, Betsson, Bet365 med flere.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er betting tips?

Betting tips på Kongebonus er tips på ulike kamper og arrangementer, slik at du få et enda bedre utgangspunkt for å plassere spill på oddssider på nett. Vi tilbyr en rekke oddstips hver eneste uke på våre nettsider.

Hvilke sporter kan jeg finne tippetips på hos Kongebonus?

Kongebonus tippetips finner du på flere ulike sporter. Fotball er selvsagt den mest populære for betting tips, og her finner du flere daglige tips. Det inkluderer norsk Eliteserie, engelsk Premier League, Champions League, Europa League og flere andre turneringer. Du finner også tips på ishockey, basketball, amerikansk fotball og flere andre sporter.

Hvordan finner jeg den beste oddsen for betting tips?

I dag tilbyr flere bettingsider ulik odds på kamper og arrangementer, og det kan være lurt å sammenlikne de ulike oddsene. Benytter du deg av Kongebonus betting tips, får du også tilgang til den beste oddsen på våre utvalgte oddssider. Her kan du trykke deg direkte inn på siden og spille med en markedsledende odds på akkurat din kamp eller kamputfall.

Hva slags oddsmarkeder er inkludert i Kongebonus sine tippetips?

Hos Kongebonus finner vi de spillene vi synes har størst mulighet til å bli et vinnende spill – uavhengig av oddsmarked. Det betyr at du ikke bare får spill på hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Du finner også tippetips på over/under mål, begge lag scorer, asiatisk handicap, pengene tilbake ved uavgjort, kombinasjonsspill, sesongspill og mye annet.