AI vil hjelpe sportsbettere

Publisert: 17/03/2023 Sist Oppdatert: 27/04/2023 1 lesetid
Rithmm Logo

Rithmm, en Boston-basert plattform med med utspring fra Massachusetts Institute of Technology (MIT), har nettopp lansert en AI-drevet sportsbetting-app. Denne tar sikte på å revolusjonere sportsbettingindustrien, rapporterer EGR.

Appen lar brukere bygge tilpassede analytiske modeller for å ta informerte spill-beslutninger. Akkurat som de sofistikerte verktøyene profesjonelle tippere bruker.

Grunnlagt av Megan Lanham og Jotham Hackl, har Rithmm som mål å demokratisere modelleringsprosessen. Den skal gjøres tilgjengelig for spillere av alle typer og ferdighetsnivåer. Selskapet har fått støtte fra et syndikat av investorer, inkludert Boston Seed Capital, Accomplice og Counterview Capital. Alle disse er opprinnelige DraftKings-investorer.

«Når det amerikanske sportsspill-markedet modnes, blir tilgang til avanserte analyser stadig mer kritisk for spillere på alle erfaringsnivåer. Vi tror Rithmm endrer bransjen ved å lage analyseverktøy som er enda kraftigere og kan tilpasses forbrukere.»

Peter Blacklow, adm dir i Boston Seed Capital.

Selskapet har jobbet med appen i over et år og kjørt en serie betatester gjennom college-fotballsesongen for å finjustere produktet og samle tilbakemeldinger fra brukere. Rithmm har brukt denne tilbakemeldingen til å lansere sitt første college basketball-produkt, akkurat i tide til March Madness.

Proff analyse for vanlige spillere

Rithmms administrerende direktør, Megan Lanham, sa: «Rithmm er en kraftig data-plattform som fungerer som et personlig analyseteam for dagligdagse tippere for å gjøre smartere spill med letthet. Rithmm gir en fordel for brukerne ved å få tilgang til de samme sofistikerte modellerings- og analyseverktøyene som proffene bruk. Denne dynamiske appen kommer til å bli en game changer som vil heve ferdighetene og suksessen til sportsbettere.»

Appen er designet for å gi brukerne et konkurransefortrinn og forenkle modelleringsprosessen. Ved å utnytte AI-drevne algoritmer for personlig informasjon, har Rithmms app som mål å hjelpe brukere med å bygge tilpassede analytiske modeller som profesjonelle tippere bruker for å gjøre vellykkede innsatser. Selskapet planlegger å rulle ut flere modeller for NBA, WNBA, NFL, college-fotball og engelsk Premier League i løpet av de kommende månedene.

Rithmm var finalist ved den nylige oppstarts-konkurransen MIT Sloan Sports Analytics Conference. De fleste oppstartene har mottatt finansiering fra et mangfoldig sett med investorer og har som mål å demokratisere sportsbetting-industrien ved å gi brukere kraftige og tilpassbare analyseverktøy. Appen har potensialet til å revolusjonere sportsbetting og gi brukerne et konkurransefortrinn i det svært konkurransedyktige og raskt voksende amerikanske sportsbettingmarkedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *