Beste Fantasy FPL-valg Manchester United 2023/24

Publisert: 27/07/2023 Sist Oppdatert: 27/07/2023 3 lesetid

Manchester United har nylig fullført signeringen av den offensive og ballspillende målvakten Andre Onana fra Inter Milan. Med et Fantasy Premier League prismerke på £5.0m, skaper dette et spennende valg for fantasy-managere. Dermed kan vi liste opp våre eksperters topp 3 valg fra Manchester United kommende sesong i Fantasy Premier League.

Onana virker som et naturlig valg i FPL

Andre Onana er kjent for sitt spill med beina, noe som kan øke hans appell for Fantasy-managere. Faktisk er han £0.5m billigere enn United’s back Luke Shaw (£5.5m), noe som gjør ham til et kostnadseffektivt valg. Dette, sammen med hans potensial for rene mål, har gjort ham til et populært valg blant FPL-managere. Har du ennå ikke registrert deg for å spille Fantasy Premier League 2023/24?, Da kan du få bedre innsyn ved å lese våre andre artikler. Kongebonus vil ha omfattende dekning av kommende Fantasy-sesong.

Vi kan ikke glemme Rashford og Bruno

Med tanke på Uniteds øvrige offensive styrker, er både Marcus Rashford (£9.0m) og Bruno Fernandes (£8.5m) fortsatt attraktive valg for FPL-managere. Rashford var klart Uniteds toppscorer forrige sesong, med 17 mål i ligaen, mens Fernandes er kjent for sin evne til å både skape og fullføre målsjanser, noe som ga ham 176 FPL-poeng forrige sesong.

Rashford og Fernandes er også kjent for sin fleksibilitet på banen, som gir dem flere muligheter til å samle poeng for fantasy-lag. Den kommende sesongen kan se enda mer produktivitet fra disse spillerne, spesielt med forventninger om forbedret samspill med den nye målvakten Onana.

Alt i alt ser det ut til at Uniteds spillere kan være gode valg for fantasy-fotball denne sesongen, med Onana potensielt som et «set-and-forget» valg på målvaktplassen, og Rashford og Fernandes som pålitelige poengsankere på feltet. Med Uniteds første hjemmekamp mot Wolves, vil mange FPL-managere nok være ivrige etter å inkludere Uniteds spillere i lagene sine for sesongstarten.

1 – Marcus Rashford – £9.0m

Marcus Rashford har lenge vært en av de mest ettertraktede spillerne i Fantasy Premier League, og for sesongen 2023 er han fortsatt et utmerket valg til £9.0m. Rashford har vist seg å være en målscorer av høy klasse i Premier League. Med sin raske akselerasjon og presise avslutninger, har han en tendens til å finne nettmaskene jevnlig gjennom sesongen. Rashford var klart Uniteds toppscorer forrige sesong, med 17 mål i ligaen. Han hadde også syv målgivende pasninger, noe som ga ham 205 poeng i FPL.

Rashford er en allsidig angrepsspiller som kan spille både som ving og som spiss. Dette gjør ham til en verdifull spiller for Fantasy Premier League-managere, da han kan hente poeng fra forskjellige posisjoner på banen. United har et blandet kampprogram i starten, men de første to hjemmekampene deres er mot Wolves og Nottingham Forest. Vi spår han til å bli spilleren fra United med flest poeng i de fem første kampene.

2 – Bruno Fernandes – £8.5m

Bruno Fernandes er uten tvil et av de beste valgene for Fantasy Premier League 2023. Han er en målscorer og målgivende pasningsspiller av høy klasse. Han har en utrolig evne til å finne nettmaskene og skape målsjanser for lagkameratene sine. I tillegg har Bruno blitt utnevnt som kaptein for Manchester United kommende sesong. Det tror vi gir han enda en ekstra boost i selvtilliten, og dermed øket sjanse for å maksimere dine pong..

Både Mason Mount og Rasmus Hojlunds ankomst til Manchester United vil garantert også påvirke Fernandes’ prestasjoner i FPL 2023/24. Med en sterk angriper foran seg, kan han levere flere mål og assist. Han er sannsynligvis ansvarlig for å ta straffespark igjen, noe som sikrer ekstra poeng.

3 – André Onana – £5.0m

Andre Onana kan være et utmerket valg for Fantasy Premier League 2023/24 av flere grunner. Som målvakt for en sterk Premier League-klubb har han potensialet til å samle poeng gjennom redninger og «clean sheets». Onana er kjent for sin pålitelighet mellom stengene og hans evne til å forhindre motstander i å score. Null baklengsmål gir verdifulle Fantasy-poeng, og med en solid forsvarsrekke foran seg, har Onana gode sjanser til å holde buret rent gjennom sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *