Betway blir offisiell global bettingpartner for Arsenal

Publisert: 04/09/2023 Sist Oppdatert: 04/09/2023 2 lesetid
Bilde hentet fra Arsenals hjemmeside

Super Group (SGHC) Limited, selskapet bak Betway, annonserte fredag at de har inngått et samarbeid med den engelske Premier League-klubben Arsenal. Nyheten ble meldt av Bloomberg fredag 1. september. Betway blir dermed den offisielle globale partneren for Arsenal og Martin Ødegaard.

Markedsføringsavtalen dekker alle hjemmekamper i Premier League, FA Cupen og Carabao Cupen. Dette garanterer Betways synlighet blant Arsenal-supportere i Norge og over hele verden. Betway vil også lage eksklusivt sosialt medieinnhold sammen med Arsenal, som for øyeblikket ligger på femteplass i Premier League.

Arsenal siste tilskudd i en enorm portefølje for Betway

Partnerskapet strekker seg over flere år, og er en forlengelse av Betways voksende fotballportefølje. De har allerede en hovedpartnerskapsavtale med West Ham, i tillegg til en avtale som offisiell global partner med Brighton. Dette kommer i tillegg til deres eksisterende avtaler med fotballklubber i La Liga og Bundesligaen. Utenfor fotballverdenen har Betway skaffet seg en betydelig sponsorportefølje som omfatter NBA, NHL, tennis, cricket og hesteløp.

Avtalen vil forsterke båndet mellom klubben og supporterne ved å tilby eksklusivt innhold på tvers av sosiale medieplattformer og global aktivering. Arsenal-supportere vil også få se Betways branding på reklameskilt inne på det ikoniske 60,000-seters Emirates Stadium.

Betway er et online gamblingselskap etablert i 2006. De tilbyr et spekter av tjenester innen tipping og gambling, inkludert en sportsbook for sportsbetting og nettcasino med slots. Siden oppstarten har selskapet ekspandert sin tilstedeværelse internasjonalt. Betway har sitt hovedkontor i London, men har også etablert kontorer i andre deler av verden, inkludert Malta, Guernsey, og Cape Town i Sør-Afrika. Gjennom årene har selskapet også engasjert seg i flere sponsoravtaler med store klubber innen sport.

Avtalen er god butikk for alle involverte parter

Anthony Werkman, administrerende direktør i Betway Group, uttrykte sin begeistring over avtalen. Han la spesielt vekt på selskapets forpliktelse til å følge industristandarder for markedsføring og ansvarlig spill. Han nevnte også Betways sterke tilknytning til Nord-London, med et avdelingskontor der, og så frem til å støtte Arsenal både nasjonalt og i Europa.

Juliet Slot, Arsenals kommersielle direktør, bekreftet også avtalen ved å si: “Vi er glade for å kunngjøre Betway som vår offisielle globale bettingpartner.» Hun bemerket også hvordan Betway blir den nyeste globale merkevaren som blir med i Arsenal-familien, noe som understreker klubbens kommersielle styrke.

Kongebonus Fantasy Premier Liga 2023/24

Er du interessert i engelsk fotball, og kanskje du spiller Fantasy? I så fall kan du melde deg på vår Kongebonus Fantasy Liga 2023/24 her. Å se kamper fra Premier League får om mulig enda et ekstra piff, om du spiller Fantasy i tillegg. Sjekk ut vår liga med ekte pengepremier for de beste FPL-Managere hver måned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *