Copa America 2019

Copa America-betting – en oversikt over Copa America 2024

Publisert: 19/06/2024 Sist Oppdatert: 03/07/2024 10 min lesetid

Natt til fredag 21. juni sparkes den 48. Copa America i gang i USA. Dette er andre gang USA er vertsnasjon, og Argentina er regjerende mestere. Det er mange spørsmålstegn rundt årets turnering. Hvilket lag vinner Copa America 2024, hvilke lag overrasker, hvilke spillere dominerer i turneringen. For å kunne plassere dine beste Copa America betting-spill, er det viktig å ha oversikt over lagene og spillerne. Vi tar en rask titt på de ulike lagene i turneringen og kommer med våre Copa America bettingtips.

Gruppe A – lagene i Copa America gruppe A

Lionel Messi og Argentina
Lionel Messi og Argentina må finne seg i å være favoritter til årets Copa America.

I gruppe A finner vi regjerende Copa America- og VM-vinner Argentina, mens vi også får debutantene Canada og to tidligere Copa America-vinnere. Disse lagene skal kjempe om avansement fra Copa America gruppe A.

Argentina – Copa America vinnerodds 2,75

FIFA-ranking1
Beste Copa America-resultatGullmedalje (15)
Resultat i Copa America 2021Vinner
Resultat i VM 2022Vinner

Argentina er regjerende Copa America-mestere og VM-vinnere. De er også rangert som det beste laget i verden akkurat nå, og det er da ikke rart at oddsen for å vinne Copa America 2024 er lav. Laget har potensielle matchvinnere i alle lagdeler. Keeper Emiliano Martinez ble kåret til den beste målvakten i VM og årets målvakt i 2023 etter hans fantastiske innsats i fotball-VM. De fleste forsvarerne spiller til daglig i Premier League, La Liga og Ligue 1, mens på midten finner vi stjerner som Alexis Mac Allister (Liverpool), Enzo Fernandez (Chelsea), Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) og Rodrigo de Paul (Atletico Madrid). Men det er allikevel angrepet som er lagets største styrke.

Verdens beste spiller – Lionel Messi – er en het kandidat til å bli både toppscorer og turneringens beste spiller. Lautaro Martinez (Inter) og Julian Alvarez (Man City) klassespillere på det øverste nivået i Europa, mens Nicolas Gonzalez (Fiorentina), Alejandro Garnacho (Man United) og Angel Di Mariá (Benfica) fort kan gjøre uventede ting offensivt.

Med 13 av 14 seire siden VM-tittelen er et ikke noe i veien med formen til laget. Alt ligger rett og slett til rette for en ny gullmedalje, men kan de levere i deres tredje strake turnering?

Spill på Argentina-gull i Copa America hos Punterz

Peru – Copa America vinnerodds 50,00

FIFA-ranking32
Beste Copa America-resultatGullmedalje (2)
Resultat i Copa America 20214.plass
Resultat i VM 2022Kvalifiserte seg ikke

Peru har vunnet Copa America to ganger, men vi må tilbake til 1939 og 1975 for å finne disse prestasjonene. Riktignok har laget tatt to tredjeplasser (2011 og 2015), sølvmedalje (2019) og en fjerdeplass (2021) de seneste årene. Laget har ikke klart å levere i den sør-amerikanske VM-kvalifiseringen, der de ligger på bunn med kun 2 poeng på 6 kamper. I oppkjøringen inn mot Copa America har de riktignok gått ubeseirede i fem kamper mot relativt svak motstand.

La Rojiblanca kan ikke skryte av å ha mange spillere i klubber på høyeste nivå. Her finner du spillere i Saudi-Arabia, Allsvenskan, den danske Superligaen, MLS, Mexico, hjemlig serie med mer. 40 år gamle Paolo Guerro er kapteinen på laget og er 1 av 12 spillere godt over 30 år i den erfarne troppen.

Laget har ferdighetene til å levere gode resultater, men laget er ikke jevnt nok til å gå hele veien i 2024.

Chile – Copa America vinnerodds 29,00

FIFA-ranking42
Beste Copa America-resultatGullmedalje (2)
Resultat i Copa America 2021Kvartfinale
Resultat i VM 2022Kvalifiserte seg ikke

Chile vant Copa America både i 2015 og 2016, men har siden den gang ikke klart å levere på samme nivå. De klarte blant annet ikke å kvalifisere seg for VM i 2018 eller VM 2022. Chile har heller ikke imponert nevneverdig i VM-kvalifiseringen, der laget ligger på en åttendeplass med fem poeng på seks kamper. De har kun slått gruppemotstander Peru, mens det har blitt tap for både Venezuela og Uruguay, samt uavgjort mot Colombia og Paraguay.

Tidenes spiller på det chilenske landslaget – Alexis Sánchez – er fortsatt med som visekaptein. Den 35 år gamle Inter-spilleren står med hele 163 kamper og 51 mål med flagget på brystet – flest av alle gjennom historien. Flere andre profiler nærmer seg også middagshøyden, med Claudio Bravo (41), Eduardo Vargas (34) og Mauricio Isla (36) som de største. Gary Medel (161 landskamper) og Arturo Vidal (142 landskamper) ble ikke inkludert i troppen. Chile er den største favoritten til å gå videre fra gruppen sammen med Argentina.

Spill på Chile til å ende blant topp 2 i Copa America gruppe A til 2,00 i odds hos Punterz

Canada – Copa America vinnerodds 70,00

FIFA-ranking49
Beste Copa America-resultatIngen deltakelser
Resultat i Copa America 2021Kvalifiserte seg ikke
Resultat i VM 2022Utslått i gruppespillet

Canada deltar i Copa America for aller første gang og kan bortsatt fra et OL-gull (1904) og to CONCACAF Gold Cup-gull ikke skryte av mye i deres fotballhistorie. Laget har ujevne resultater i det siste, der de blant annet har tapt for Japan, Jamaica og Nederland, men spilt uavgjort mot Frankrike og vunnet over Trinidad og Tobago. Mange har tippet laget til å ende sist i deres Copa America-gruppe, men kan lagets aller største stjerne – Bayern München-spiller Alphonso Davies – gjøre noe med det? Laget har også andre spillere i store ligaer, som Jonathan David (Lille), Tajon Buchanan (Inter), Cyle Larin (Mallorca) og Stephen Eustáquio (Porto).

Laget må klare seg uten deres mest rutinerte målvakt Milan Borjan (80 landskamper), mens Aberdeen-spiller Junior Hoilett er ute med skade. Rosenborgs Jaydon Nelson ble ikke tatt ut i troppen. Den 21 år gamle spissen har fem landskamper og to mål for landet sitt.

Canada står i 2,10 i odds til å ende sist i Copa America gruppe A

Gruppe B – lagene i Copa America gruppe B

Mexico kan finne på å levere et godt Copa America og er favoritter til å vinne gruppe B

I gruppe B finner vi blant annet Mexico, som mange forventer tar seg greit videre fra gruppen. Samtidig finner vi et par lag som skal slite voldsomt med å ta seg videre i turneringen. Dette er lagene i Copa America gruppe B.

Mexico – Copa America vinnerodds 12,00

FIFA-ranking14
Beste Copa America-resultatSølvmedalje (2)
Resultat i Copa America 2021Ikke invitert
Resultat i VM 2022Utslått i gruppespillet

Mexico har dominert i CONCACAF Gold Cup, der de har hentet 12 titler, men i Copa America har de til gode å klatre helt til topps. De har riktignok to tapte finaler fra 1993 og 2001, mens de i de seneste to turneringene ikke var invitert. Kan det være muligheten for Mexico i Copa 2024? Borte er profiler som Raúl Jiménez (Benfica, Wolverhampton, Fulham), Héctor Herrera (Porto, Atletico Madrid, Houston Dynamo) og den fargerike keeperen Guillermo Ochoa (Ajaccio, Standard Liege, América, Salernitana). Målvakten med 150 kamper med flagget på brystet har vært en av de største profilene på laget i mange år.

Akkurat keeperplassen kan bli en utfordring, for de tre målvaktene i troppen har til sammen kun 9 kamper for landslaget! Kapteinen Edson Álvarez (West Ham) blir en viktig brikke for det unge og urutinerte laget. De har tapt mot både Colombia, USA, Uruguay og Brasil i oppkjøringen, men skal være store favoritter til å vinne Copa America gruppe B. Kan de overraske i sluttspillet?

Mexico står i 2,11 i odds til å vinne Copa America gruppe B hos Punterz

Equador – Copa America vinnerodds 17,00

FIFA-ranking31
Beste Copa America-resultat4. plass (2)
Resultat i Copa America 2021Kvartfinale
Resultat i VM 2022Utslått i gruppespillet

La Tricolor kan fort bli det andre laget som tar seg videre fra denne gruppen. Equador har en fjerdeplass fra 1959 og 1993 som beste resultat i turneringen, men kom til kvartfinalen så sent som i forrige turnering. Kan de overgå dette resultatet i Copa America 2024? Flere spillere oppholder seg i store klubber i Europa. Det inkluderer forsvarerne Piero Hincapié (Bayer Leverkusen) og Willian Pacho (Eintrach Frankfurt). Det unge Chelsea-talentet Moisés Caicedo kan også bli en profil i Copa America, mens den tidligere West Ham og Everton-spissen Enner Valencia trolig er mannen å stole på til å score målene for Equador.

Equador har plassert seg på en foreløpig femteplass i VM-kvalifiseringen (foran både Brasil og Chile) og har flere gode resultater i de seneste månedene. Seier mot Uruguay, Bolivia og Chile i VM-kvalifiseringen, samt knappe tap for store nasjoner som Italia og Argentina lover bra. De slo senest Bolivia og Honduras i oppkjøringskampene og kan gi Mexico kamp om gruppeseieren.

Venezuela – Copa America vinnerodds 70,00

FIFA-ranking54
Beste Copa America-resultat4. plass
Resultat i Copa America 2021Utslått i gruppespillet
Resultat i VM 2022Kvalifiserte seg ikke

Venezuela har aldri deltatt i VM i fotball og har en fjerdeplass i Copa America fra 2011 som beste resultat. Det er ingen som har særlig tro på at laget skal ta seg noe særlig langt i årets turnering heller. Riktignok har de tatt imponerende 9 poeng på 6 kamper i VM-kvalifiseringen etter 3-0 mot Chile, 1-0 over Paraguay og et imponerende 1-1-resultat i Brasil. Oppkjøringen har ikke vært voldsom imponerende med tre uavgjorte og to tap på de fem seneste kampene, men tapene var knepne tap mot gode lag som Colombia og Italia. Med seier over Jamaica kan de være en utfordrer til å gå videre.

Spissen Salomón Rondón har vært innom både La Liga og Premier League i hans lange karriere og blir viktig i front for Venezuela. Tidligere Torino-spiller Tomás Rincón er lagets kaptein og skal styre det relativt urutinerte laget i Copa America 2024. Spennende blir det også å se de to La Liga-spillerne Darwin Machís (Cádiz) og Yangel Herrera (Girona).

Jamaica – Copa America vinnerodds 160,00

FIFA-ranking55
Beste Copa America-resultatGruppespillet
Resultat i Copa America 2021Deltok ikke
Resultat i VM 2022Kvalifiserte seg ikke

Jamaica er dumpekandidat i gruppe B og har til gode å ta et eneste poeng i turneringen i deres Copa America-historie. Tre strake tap i både 2015 og 2016 er det eneste de kan vise til, og her kan det fort bli tre nye tap. Laget har riktignok levert noen gode resultater de seneste månedene. Canada og Panama ble slått i Concacaf Nations League, mens Trinidad og Tobago ble slått i en treningskamp. I de senere dagene har laget slått den Dominikanske Republikk (1-0) og Dominica (3-2).

På laget finner vi blant annet den rutinerte Philadelphia Union-målvakten Andre Blake, tidligere Start-forsvarer Damion Lowe, Fulham-midtbanen Bobby Decordova-Reid og storscoreren Shamar Nicholson fra franske Clermont. Flere av spillerne spiller på de to øverste nivåene i England, der Aston Villas Leon Bailey og West Ham-spissen Michail Antonio kanskje er de mest kjente navnene. De to blir helt avgjørende i Jamaicas kamp om poeng i gruppespillet.

Gruppe C – lagene i Copa America gruppe C

Luis Suarez og Uruguay
Luis Suarez håper å få mer å juble for i Copa America 2024. Kanskje blir det hans siste store turnering.

I gruppe C finner vi blant annet vertsnasjonen USA og en av de store favorittene, Uruguay. De møter to av de lavest rangerte lagene i sluttspillet. Hvem tar seg videre til utslagsrundene? Vi har sett nærmere på Copa America betting for gruppe C.

USA – Copa America vinnerodds 13,00

FIFA-ranking11
Beste Copa America-resultat4. plass (2)
Resultat i Copa America 2021Ikke invitert
Resultat i VM 2022Åttedelsfinale

En fjerdeplass fra Copa America 1995 i Uruguay og Copa America 2016 i USA er det beste resultatet til USA i turneringen. Det kan fort endre seg i år, for nå skal USA igjen forsvare landets ære på hjemmebane. Det er første gang de deltar siden fjerdeplassen i 2016,

Profilen Sergiño Dest (Barcelona – utlånt til PSV) og rutinerte DeAndre Yedlin er ikke inkludert i troppen, men det er fortsatt stjerner som kan gjøre store ting i denne USA-troppen. Christian Pulisic (Milan) har vært med i noen år, Tomotyh Weah (Juventus) er det store forventninger til, mens midtbanespillerne Giovanni Reyna (Nottingham Forest), Yunus Musah (Milan) og Weston McKennie (Juventus) alle er profiler med mange år foran seg på landslaget. Flere av forsvarerne spiller også i store klubber i England, Tyskland og Italia, og det mangler ikke på talenter. Men kan trener Gregg Berhalter få det beste ut av troppen?

Tap for Trinidad (Nations League) og Slovenia (treningskamp) var ikke imponerende. Laget gikk også på et ydmykende 1-5-tap mot Colombia kun dager før Copa America, mens de fikk en liten opptur med 1-1 mot Brasil. USA er favoritter til å gå videre fra gruppen, men må trolig finne seg i å kjempe om andreplassen.

Christian Pulisic står i 4,70 til å bli USAs toppscorer i Copa America 2024

Uruguay – Copa America vinnerodds 6,00

FIFA-ranking4
Beste Copa America-resultatGullmedalje (15)
Resultat i Copa America 2021Kvartfinale
Resultat i VM 2022Utslått i gruppespillet

Uruguay har vunnet VM 2 ganger og Copa America hele 15 ganger, men det begynner å bli noen år siden sist de gikk til topps. Laget vant Copa i 2011 og i 1995, men det er også de to eneste gangene de har vunnet siden 90-tallet. I 2019 og 2021 gikk de til kvartfinale, men nå kan laget fort finne på å gå enda lengre.

Kun Argentina har tatt flere poeng i VM-kvalifiseringen enn Uruguay med 13 poeng på 6 kamper. Laget har også slått både Brasil og Argentina på veien, mens Mexico ble knust 4-0 i deres seneste oppkjøringskamp. Det er rett og slett stor tro på et godt sluttspill for Los Charrúas. Noen vil kanskje savne Maxi Gómez (Cadiz) og Matías Vecino (Lazio) i troppen, men det er masse andre talentfulle spillere å velge mellom.

Bakerst styrer kapteinen José Giménez (Atletico Madrid) og Ronald Araújo (Barcelona). Sentralt finner du nøkkelspillere som Rodrigo Bentancur (Tottenham), Federico Valverde (Real Madrid) og Nahitan Nández (Cagliari), mens det offensivt venter enda flere våpen. Darwin Núñez (Liverpool) har potensialet til å bli toppscorer i turneringen, mens rutinerte Luis Suárez (Inter Miami) aldri ser ut til å stoppe og score. Spissen har 12 mål på 16 kamper denne sesongen og er den mestscorende på det uruguayanske landslaget gjennom tidene. Kan han levere i det som trolig blir hans siste store mesterskap? Uruguay er favoritter til å vinne gruppen og ta seg helt til finalen i Copa America.

Panama – Copa America vinnerodds 210,00

FIFA-ranking45
Beste Copa America-resultatGruppespillet
Resultat i Copa America 2021Ikke invitert
Resultat i VM 2022Kvalifiserte seg ikke

Ingen har høyere Copa America odds til å vinne turneringen enn Panama. Laget er rett og slett ute av stand til å kjempe med de beste lagene i Copa America 2024. I år har Panama kun vunnet to landskamper – mot Montserrat og Guyana. Det får ikke mange lag til å skjelve. Det har i tillegg blitt tap for både Mexico, Jamaica og Paraguay. Laget har kun deltatt i Copa America én gang – da de i 2016 røk ut i gruppespillet.

Los Canaleros tok seg riktignok til finalen i CONCACAF Gold Cup i 2023, der Mexico ble for sterke med 1-0. På veien slo de Costa Rica, Martinique, Qatar og USA (på straffer). Laget har ingen profiler som spiller på høyeste nivå i Europa, men spillerne er spredt rundt i USA, Mexico, Peru, Colombia, Slovakia, Costa Rica og flere andre lavere ligaer. Michael Amir Murillo er spilleren som spiller på det høyeste nivået i troppen og figurerer jevnlig for Ligue 1-laget Marseille. Kan laget levere på sitt beste, kan de kjempe om avansement, men trolig blir det tidlig exit for Panama.

Panama gir en ganske god odds på 2,24 til å ende sist i gruppe C hos Punterz

Bolivia – Copa America vinnerodds 170,00

FIFA-ranking85
Beste Copa America-resultatGullmedalje (1)
Resultat i Copa America 2021Utslått i gruppespillet
Resultat i VM 2022Kvalifiserte seg ikke

Bolivia er rangert langt lavere på FIFA-rankingen enn gruppekollega Panama, men har allikevel noe lavere odds for å vinne Copa America. Men dette laget tror vi kommer til å slite veldig i årets turnering, på tross av at de har en gullmedalje fra 1963 og sølvmedalje fra 1997 å skilte til. Bolvia har ikke imponert nevneverdig i VM-kvalifiseringen og har mellom 2022 og 2024 vunnet én kamp! Det var mot Peru i november i fjor. I 2024 har de vunnet 1 av 5 treningskamper – mot lille Andorra. Ellers er det blitt tap mot Algerie, Mexico, Equador og Colombia. Det gir oss ikke økt optimisme på lagets vegne.

Troppen er dominert av hjemlige spillere, pluss et par fra brasiliansk serie og sveitsisk serie. Her er det relativt urutinerte spillere, med unntak av den 37 år gamle målvakten Carlos Lampe. Lampe må nok stenge buret for å redde laget i denne turneringen – ellers blir det bekmørkt. Med USA og Uruguay i de to første kampene, kan de fort være slått ut før duellen mot Panama den 2. juli.

Gruppe D – lagene i Copa America gruppe D

Brasil er favoritter, men James Rodriguez og Colombia kan finne på å overraske mange i Copa America 2024.

To rutinerte lag skal her kjempe om gruppeseieren, mens to utfordrere kjemper litt med ryggen mot veggen for å nå utslagsrundene. Dette er lagene i Copa America gruppe D.

Brasil – Copa America vinnerodds 3,20

FIFA-ranking5
Beste Copa America-resultatGullmedalje (9)
Resultat i Copa America 2021Sølvmedalje
Resultat i VM 2022Kvartfinale

Brasil er utvilsomt et av verdens beste lag gjennom historien. Med 5 VM-gull og 9 Copa America-gull er de blant de største favorittene i denne turneringen. Men vi tror laget kan overraske i negativ forstand. Med 7 poeng på 6 kamper i VM-kvalifiseringen er det ikke et lag som har imponert nevneverdig i det siste. Fansen ble heller ikke overbevist over 3-3 mot Spania, 3-2 mot Mexico og 1-1 mot USA. Og det er gode grunner til at laget ikke helt får det til. For i Copa America-troppen er det store mangler.

Lagets største stjerne, Neymar, er ute med langtidsskade, mens Manchester United-angriperen Antony, Tottenham-spissen Richarlison og Arsenal-profilen Gabriel Jesus alle ble utelatt av troppen. Det er offensive spillere som fort kunne gitt laget noen magiske øyeblikk. Ute av form-midtbanespilleren Casemiro (Manchester United) ble også utelatt, mens stjernemålvakt Ederson (Manchester City) er skadet. Bare disse spillerne står for 356 landskamper! Spissfirkløveret står også bak 120 landslagsmål for Brasil.

Nå skal det sies at Brasil alltid har mange gode spillere, og troppen de har sendt til Copa America er langt fra uerfaren. Liverpool-keeper Alisson har 65 landskamper. Forsvarerne Danilo, Éder Militão, Marquinhos og Gabriel Magalhães er bare noen av spillerne som spiller i topp 5-ligaer i Europa. Fremmerst på banen finner vi både Vinicius Junior (Real Madrid), Rodrygo (Real Madrid), Gabriel Martinelli (Arsenal) og supertalentet Endrick (Palmeiras). Alle disse blir selvsagt svært sentrale og kan kjempe om individuelle priser i turneringen. Brasil er selvsagt favoritter til å vinne gruppen, men kan de gå på en tidlig smell i utslagsrundene?

Brasil står i 3,20 til å vinne Copa America hos Punterz

Colombia – Copa America vinnerodds 13,00

FIFA-ranking12
Beste Copa America-resultatGullmedalje (1)
Resultat i Copa America 20213. plass
Resultat i VM 2022Kvalifiserte seg ikke

Los Cafeteros fra Colombia går inn i turneringen i kjempeform, og laget har vunnet Copa America én gang tidligere – da de gikk til topps på hjemmebane i 2001. De har en tredjeplass fra 2021, og kanskje kan de forbedre det resultatet i Copa America 2024?

Laget kjemper i toppen av VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika, der kun Argentina og Uruguay har tatt flere poeng. Colombia spilte uavgjort mot Uruguay og slo Brasil i løpet av kvalifiseringen og har imponerende resultater i treningskampene inn mot turneringen. Seks kamper har endt med seks seire, inkludert 3-2 over Mexico, 1-0 over Spania, 3-2 over Romania og hele 5-1 mot USA. Her har vi rett og slett en underdog til Copa America-tittelen til hele 13 i odds. Tar laget seire mot Paraguay og Costa Rica, får vi en svært spennende gruppefinale mot Brasil den 3. juli.

Laget har også fått med seg de største stjernene til turneringen. Keeper David Ospina har erfaring fra Frankrike, England og Italia, mens de fleste forsvarerne har erfaring fra topp 5-ligaer i Europa, inkludert Yerry Mina, Davinson Sánchez og Johan Mojica. Kapteinen er stjernen James Rodriguez, mens Luis Dias (Liverpool) fort kan kjempe om toppscorertittelen. Kan Colombia bli den store overraskelsen i turneringen?

Colombia står i 2,75 i odds til å nå semifinalen i Copa America hos Punterz

Paraguay – Copa America vinnerodds 70,00

FIFA-ranking56
Beste Copa America-resultatGullmedalje (2)
Resultat i Copa America 2021Kvartfinale
Resultat i VM 2022Kvalifiserte seg ikke

Los Guaraníes er et land som ikke mange har all verdens forventninger til, men den to ganger tidligere Copa America-vinneren kan overraske. Laget spiller ofte jevnt med bedre motstand, og laget har ikke tapt med mer enn ett mål i de seks seneste VM-kvalifiseringskampene. De har riktignok kun scoret ett mål på disse kampene, så det må skje noe offensivt for at laget skal kunne hevde seg i denne vanskelige gruppen.

Laget kom til kvartfinalen i Copa America i både 2021 og 2019, men det kan fort vise seg vanskelig denne gangen. Paraguay reiser til USA med en urutinert keepertrio og hele 12 spillere med under 10 landskamper. Newcastle-spilleren Miguel Almirón er kanskje det mest kjente navnet i troppen, mens laget også har spillere fra MLS og ligaer fra land som Russland, Spania, Brasil, Argentina og selvsagt hjemlig serie. Torino-spiller Antonio Sanabria er dessverre ute med skade, noe som svekker laget noe.

Costa Rica – Copa America vinnerodds 100,00

FIFA-ranking52
Beste Copa America-resultatKvartfinale
Resultat i Copa America 2021Ikke invitert
Resultat i VM 2022Utslått i gruppespillet

Det siste laget ut er Costa Rica, der vi nordmenn har tidligere hatt flere kjente navn i troppen. Tidligere Fredrikstad-spiller Celso Borges (163 landskamper) og tidligere Start-spiller Christian Bolaños (86 landskamper) har begge lagt opp. Tidligere Vålerenga-stopper Giancarlo González (90 landskamper) og Bryan Oviedo (81 landskamper) er heller ikke i troppen. Men det aller største savnet blir selvsagt stjernekeeper Keylor Navas (114 landskamper), som har valgt å legge opp. Med så mange profiler borte, er det et ganske nytt og urutinert Costa Rica som deltar i Copa America 2024. Faktisk er fem av spissene 22 år eller yngre, mens kun to forsvarere har tosifret antall landskamper. Spissen Joel Campbell (139 landskamper og 27 mål) er nok spilleren med mest erfaring etter hans mange år i både engelsk, spansk, fransk og italiensk fotball.

Dette blir trolig en restart for Costa Rica, som tidligere har imponert med kvartfinale i både VM og i Copa America. Kanskje et tips på jumboplassering i gruppe D kan være aktuelt for dette unge laget. De får uansett nyttig erfaring på veien til å bygge et nytt stort lag.

Sjekk de seneste oddstipsene på Kongebonus før du plasserer dine Copa America-spill.

Casinoekspert - 14 års erfaring i bransjen

Egil startet opp i casinobransjen tilbake i 2009, og har flere års direkte erfaring fra noen av de største casinoene i bransjen, inkludert Unibet, Betsson, Bet365 med flere.

Ett kommentar til “Copa America-betting – en oversikt over Copa America 2024”

  1. Frank Johannessen sier:

    Colombia vinner copa america greit.James Rodriguez har allerede vunnet tittelen beste spiller! Dog, kan det jo hende de gir den til en under middels god spiller i årets turnering som så mange ganger før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *