Dubai kan bli Gambling-Metropol

Publisert: 06/05/2023 Sist Oppdatert: 08/05/2023 1 lesetid
Dubai er under 7 timers flytur direkte fra Oslo, og blir dermed den nærmeste store gambling-metropolen for nordmenn.

Forente Gambling-Emirater?

Gambling kan snart bli en av attraksjonene som tilbys i De forente arabiske emirater (UAE), ifølge en artikkel publisert av Bloomberg denne uken, og gjengitt av iGaming Next.

Wynn Resorts kunngjorde i fjor planer om å åpne et integrert feriested med spilleområde i Ras Al-Khaimah. Byen er den sjette største i De forente arabiske emirater (UAE), og Wynn Resorts har store planer. Feriestedet forventes å tilby 1 500 rom, suiter og villaer ved åpningen i 2027.

Bloomberg rapporterer også at Wynn ikke er den eneste store casino-operatøren som ønsker å etablere seg i landet. Caesars har allerede et feriested uten gambling i Dubai, og MGM har planer om å utvikle egne hoteller der.

Kan UAE bli første Gulf-stat til å legalisere gambling?

Det er imidlertid uvisst om UAE vil legalisere gambling. Tjenestemenn gir motstridende signaler, og et internasjonal advokatfirma arbeider angivelig med politikk for å regulere gambling i landet.

Bloomberg antyder at dersom UAE legaliserer gambling, kan markedet bli større enn i Singapore, som genererer $5,9 milliarder årlig i brutto spilleinntekt. Hvis UAE oppnår en GGR tilsvarende 1,6% av sitt BNP, kan operatørene forvente å generere omtrent $6,6 milliarder årlig.

Selv om høytstående tjenestemenn sier at det ikke er noen umiddelbare planer om å tillate gambling, kan det stadig virke mer sannsynlig med så mange operatører som vurderer mulighetene i regionen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *