Fantasy Premier League Fotball 2023/24

Publisert: 17/06/2023 Sist Oppdatert: 07/08/2023 4 lesetid

FPL⚽ Registrering, Strategier og Tips i Norge

Den kommende Premier League-sesongen 2023/24 signaliserer en ny begynnelse for millioner av Fantasy Premier League-managere. FPL er populært både i Norge og over hele verden. Med blanke ark og fargestifter til, kan du nå starte planleggingen etter at terminlisten for den nye sesongen ble offentliggjort på det offisielle nettstedet til Premier League i England.

Vinneren av FPL-sesongen 22/23, Ali Jahangirov, påpeker viktigheten av å starte tidlig planlegging ved å gjøre grundig pre-season analyse:

«Ved starten av sesongen er kampoppsettet det eneste kjente aspekten ved spillet som du kan stole på,» sier han. «Når du har kampoppsettet, prøv da å plukke ut spillere i form.»

Kongebonus Fantasy Liga 2023/24 er her!

Endelig har vi laget vår egen Fantasy Liga her i Kongebonus. Alt i samarbeid med iBet og Qbet. Les alt du trenger å vite om pengepremier og vilkår for vår Fantasy Liga 23/24!

Autoregistrer deg i vår Fantasy Liga her! (Du må være innlogget på FPL)

Kongebonus vil guide deg på Norsk gjennom hele FPL-sesongen

Vi i Kongebonus er veldig glade i engelsk fotball og fantasy premier league. I sesongen som kommer vil vi guide deg med tips, nyheter og strategier for å spille FPL på best mulig måte. Vi skal gi dere kampanalyser både før, og etter hver runde, samt relevant oppdatert informasjon. Og det beste av alt: Vi publiserer selvfølgelig på Norsk! Følg med på Kongebonus for Norges beste Fantasy-samfunn på nett.

Første runde er nøkkelen

Gameweek 1 (første kamprunde) er ofte den viktigste helgen for Fantasy-managere. Med de første kampene får man oversikt over de nøkkelspillerne man bør fokusere på, samt formspillere og eventuelle skader. Kommer man godt i gang, kan man sikre seg viktige poeng som muligens blir avgjørende senere i sesongen.

Det beste eksempelet her blir vel neppe bedre enn Fantasy’s toppscorer i forrige sesong, Erling Braut Haaland.

Da Brauten ankom fra Borussia Dortmund, viste Manchester Citys norsk nysignering umiddelbart sitt potensial for sanking poeng ved å score to ganger, og han sikret seg 13 poeng mot West Ham United. Da sjette runde var over, hadde Haaland allerede opparbeidet seg en 22-poengs ledelse på toppen av spiller rangeringen. Nordmannens 10 mål, 1 assist og 67 poeng i den perioden viser nettopp hvorfor han ble kapteinsvalget for millioner av managere i Fantasy Premier League i hver Gameweek.

haaland odegaard

Det nøyaktige antall nordmenn som vil spille i Premier League kommende sesong 2023/2024, er ennå uklart da silly season er i full gang, og overgangsvinduet fortsatt er åpent. Vi har derimot identifisert kamprundene der Manchester City og Arsenal vil møtes. Sjelden eller aldri har vi hatt to så store profiler i PL som Martin Ødegaard og Erling Haaland.

 • Lørdag 7. Oktober 2023: Arsenal . Manchester City
 • Lørdag 30. Mars 2024: Manchester City – Arsenal

Kampoppsett for 2023/24-sesongen kan du studere i sin helhet på sidene til EPL.

Hva er egentlig Fantasy Premier League?

Fantasy Premier League, ofte forkortet til FPL, er et interaktivt nettspill hvor deltakere får muligheten til å prøve seg som manager i Premier League. Det beste av alt er at det er helt gratis å delta!

Som manager, får hver deltaker tildelt et virtuelt budsjett for å kjøpe 15 spillere fra ulike Premier League-lag. Ditt oppdrag er å sette opp din ideelle lagoppstilling hver uke, velge en kaptein, og ta viktige beslutninger om kjøp, salg, og bytte av spillere gjennom sesongen. Spillet er basert på hvordan spillerne dine presterer i de virkelige Premier League-kampene. Poeng blir tildelt for alt fra mål og assist, til ikke å slippe inn mål, og straffespark.

En av de store fordelene med FPL er muligheten til å delta i forskjellige ligaer. Du kan konkurrere med venner, familie, kolleger, eller bli med i offentlige ligaer med deltakere fra hele verden. Mange av disse ligaene tilbyr også pengepremier til de beste managerne, noe som gir en ekstra motivasjon for å gjøre det bra.

FPL er en unik mulighet for fotballfans å engasjere seg dypt i Premier League, teste sin fotballkunnskap, og konkurrere med andre fotballentusiaster. Med millioner av deltakere over hele verden, blir du del av et globalt fotball-fellesskap. Hver sesong bringer nye utfordringer og overraskelser, noe som gjør spillet enda mer spennende og uforutsigbart.

Fantasy Premier League på Twitter

Følger man FPL på Twitter og SoMe, får man inngående analyser om strategier og taktikker

Hvordan registrere deg i FPL og komme i gang?

Registrering: Du kan registrere deg for FPL (Fantasy Premier League) på deres offisielle nettside. Du må gi grunnleggende informasjon som e-post, navn og land for å lage en konto. Deretter kan du opprette ditt Fantasy-lag.

Velg ditt lag: Du har et begrenset budsjett for å velge dine spillere. Velg spillerne nøye, med tanke på deres tidligere prestasjoner og kommende kamper.

Tidlige strategier:

 • Ikke bruk hele budsjettet første runde. Hold igjen noen penger til overs for fremtidige kjøp.
 • Hold øye med spillernes form. Noen spillere kan være i god form i starten av sesongen.
 • Overvåk kampprogrammet. Noen lag kan ha et lettere kampoppsett i starten av sesongen, noe som kan resultere i høyere poengscore for deres spillere.
 • Overføringer: Du får en gratis overføring hver uke. Du kan også gjøre ekstra overføringer mot trekk i poeng. Bruk dem klokt.
 • Kapteinsvalg: Velg din kaptein nøye, siden han vil tjene doble poeng. Å velge riktig kaptein kan ofte være forskjellen mellom en god og en dårlig uke.
 • Overvåk skader og suspensjoner: Hold øye med skader og suspensjoner, da de kan påvirke spillerens evne til å prestere.
 • Delta i ligaer: Du kan delta i ulike ligaer, inkludert private ligaer med dine venner, og offentlige ligaer med spillere fra hele verden.

Ett kommentar til “Fantasy Premier League Fotball 2023/24”

 1. Stig Johansson sier:

  Kommer dere til å sette opp lag og spille også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *