Fantasy Premier League – Analyse av GW4 2023/24

Publisert: 13/09/2023 Sist Oppdatert: 13/10/2023 2 min lesetid
Det ble mye feiring på Son Heung-min i GW4

Den fjerde runden av Fantasy Premier League 2023/24 ligger nå bak oss. GW4 bød på spektakulær fotball, store overraskelser, og rikelig med utfordringer før den internasjonale pausen. Men bekymre deg ikke, pausen er snart over, og FPL vender tilbake denne helgen! Runden starter med Wolverhampton Wanderers FC som tar imot et sterkt Liverpool-lag klokken 13:30. Her gir Kongebonus’ eksperter deg en grundig analyse av hendelsene i den fjerde runden av Fantasy Premier League.

Tottenham Hotspur FC Dominerer

Son Heung-min leverte en imponerende innsats borte mot Burnley med 3 mål og bonuspoeng, noe som ga ham totalt 20 poeng. Son ble plassert i angrepsposisjonen fremfor på venstre flanke, og etter en slik prestasjon virker det sannsynlig at han beholder denne rollen. Han fremstår dermed som et attraktivt valg før hjemmekampen mot Sheffield United.

Budsjettvennlige Angrepsspillere

Evan Ferguson (priset til £6.0m) er en av spillerne som imponerte med et hattrick i GW4. Han kan være et godt valg fremover, men husk å holde et øye med Danny Welbeck som snart kan returnere. Det er en mulighet for rotasjon mellom disse to når europaligaen starter. Et annet interessant alternativ er Odsonne Edouard fra Crystal Palace, priset til £5.5m, som har spilt alle de fire første kampene. For dem som ønsker å spare penger, er Cameron Archer til £4.5 et glimrende valg, spesielt etter hans sterke prestasjon og 12 poeng fra forrige kamp.

Chelsea FC Gir Grunn til Bekymring

Til tross for en xG på 2.30 mot Nottingham Forest, ble mange FPL-managere skuffet over Chelsea, spesielt de som eide populære spillere som Ben Chilwell og Nicholas Jackson. Men det er ingen grunn til panikk; med et lovende kampprogram i horisonten anbefales det å beholde roen.

Stjernene å Følge Med På

Darwin Nunez fra Liverpool fikk sin første start denne sesongen. Dersom han fortsetter i samme spor, kan han raskt bli et populært valg blant FPL-managere som ønsker Liverpool-representasjon. Marcus Rashford, med 1 mål og 2 assist, ser ut til å trives i sin kjente posisjon på venstre flanke. Erling Haaland fortsetter å imponere og er den tredje spilleren som leverte et hattrick i forrige runde. Vil han bli en fast kapteinsvalg gjennom sesongen? Tiden vil vise.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *