Fantasy Premier League – Analyse av GW6 2023/24

Publisert: 29/09/2023 Sist Oppdatert: 19/10/2023 3 minutt lesetid
FPL runde 6 analyse og oppsummering

Runde seks av Fantasy Premier League 2023/24 er nå over. GW6 inneholdt spennende fotball, mange mål og grunner for bekymringer inn mot kommende runde. Neste runde er allerede på lørdag, hvor mange populære Fantasy-valg skal ut i ilden tidlig! Her gir Kongebonus’ eksperter deg en mer inngående analyse av hendelsene i runde seks av Fantasy Premier League.

Manchester City slo Nottingham Forest hjemme

Pep Guardiola’s lag gikk seirende ut av GW6. Det var likevel mange Fantasy-managere som ikke var fornøyde etter Manchester City sin kamp, nemlig de som bytta inn populære Julian Alvarez. Han var spilleren som flest Fantasy-managere kjøpte før GW6. Alvarez endte på 1 poeng, etter at han ble byttet ut i 56 minutt. Erling Haaland leverer igjen, en scoring og ender på 6 poeng. Phil Foden og Kyle Walker leverte flest poeng fra City sitt mannskap, med 11 poeng hver.

Arsenal FC vs Tottenham Hotspur FC

Dette var virkelig den mest spennende kampen i runde seks, i Fantasy Premier League sammenheng. Begge lag leverer kvalitetsfotball og ender med å dele poeng. Bukayo Saka fra Arsenal leverer en scoring og en målgivende, han får hele 13 poeng. På den andre siden av banen, var det spesielt to spillere som skilte seg ut. Son Heung-min og James Maddison er populære valg for mange Fantasy-managere. Son endte på to scoringer, hvor begge målgivende var fra Maddison, tilsvarte 14- og 9 poeng.


Chelsea fortsetter å skape hodebry

Chelsea møtte Aston Villa hjemme, som ikke var en veldig spennende kamp før Malo Gusto fikk rødt kort i 58 minutt. Mange Fantasy-managere har hatt trua på den billige forsvarsspilleren, som nå endte på -2 poeng. Aston Villa fikk fart i kampen etter at Chelsea gikk ned til 10 mann, og i 73 minutt scorer Ollie Watkins det første og eneste målet i kampen. Ikke nok med at Fantasy-managere nå har problemer med Gusto, så var det også andre kampen på rad Ben Chilwell startet på benken for Chelsea. Nicholas Jackson har nå også fått sitt femte gule kort, og må inn i suspensjon for neste kamp.

Liverpool tilbake på radaren

Liverpool spillere som Mohamed Salah og Darwin Nunez nevnes mer og mer. De begge leverte en scoring i GW6 hjemme mot West Ham United. Med et lovende kampprogram i horisonten, vil flere Fantasy-managere nå finne rom til minst en av disse to.

Newcastle FC overkjørte Sheffield United

Siste kampen i runde seks, ble en av de mest innholdsrike. Det ble totalt 8 scoringer for Newcastle, noe som betyr mange poeng. Det var totalt 6 Newcastle spillere som hadde over 10 poeng:

  • Kieran Trippier (18 poeng)
  • Bruno Guimaraes (13 poeng)
  • Sven Botman (12 poeng)
  • Dan Burn (12 poeng)
  • Anthony Gordon (12 poeng)
  • Sean Longstaff (11 poeng)

Newcastle ser ut til å ha funnet formen, og vi tror de kommer til å levere stort fremover. Med Burnley hjemme i runde syv, blir det ekstra viktig å finne plass til en eller flere Newcastle spillere.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *