Fantasy Premier League: Analyse GW2 2023/24

Publisert: 23/08/2023 Sist Oppdatert: 23/08/2023 2 lesetid

Andre runde av Fantasy Premier League 2023/24 er over. GW2 gav oss både drama, overraskelser og spenning. Alt fra betrodde stjernespillere som leverte som forventet, til straffesparkdrama og kontroversielle taktiske valg. Her er en mer inngående analyse fra Kongebonus sine eksperter av hva som skjedde i Fantasy runde 2.

Spill Odds på Premier League GW3 hos iBet her!

Midtbane-duoen Mbeumo-Wissa: Leverte mot et svakt Fulham

Brentfords midtbane-duo Mbeumo og Wissa skapte overskrifter i runde 2 med sitt storspill mot Fulham. Mbeumo scoret to mål, sikret tre bonuspoeng, og gav Fantasy-managere en massiv avkastning på 16 poeng. Wissa, på sin side, viste seg også frem med et mål og en målgivende pasning. Denne dynamiske duoen har definitivt levd opp til forventningene, og virker som en lovende investering for de som har tatt de inn i varmen på laget sitt.

Straffeskyttere skaper usikkerhet

Da straffesparkene skulle tas, ble det klart at selv de mest pålitelige spillerne kan bomme. Salah og Enzo brente begge hver sin straffe, noe som umiddelbart skaper usikkerhet blant Fantasy-managere. Spørsmålet er om de får fornyet tillit fra straffemerket, eventuelt hvem som vil bli lagets nye førstevalg på straffer. Uansett utfall er dette noe som vil påvirke poengutbyttet for de involverte managere, og har blitt et sentralt tema. Aston Villas Watkins er ikke lenger førstevalget på straffer, etter at Douglas Luiz overraskende satte en inn. Dette kan potensielt påvirke Watkins popularitet blant managere.

Brighton-spillere fortsetter å imponere

Spillere som Estupinan, Mitoma og March har vist seg som konsekvente poengplukkere i de første rundene av ligaen. Den overraskende benkingen av Joao Pedro etter en sterk første runde skapte imidlertid undring blant Fantasy-managere. Spørsmålet om hvorvidt Brighton-gutta kan opprettholde sitt sterke spill mot antatt tøffere motstand, er nå i fokus. De har allerede bevist seg som solide valg, men utfordringene fremover kan teste deres virkelige potensial.

Manchester United-skuffelsen fortsetter

Manchester Uniteds skuffende prestasjoner har etterlatt mange Fantasy-managere frustrerte. Stjerner som Rashford og Bruno Fernandes har ikke levert som forventet. Dette har ført til økt usikkerhet om deres verdi blant mange. FPL-Managere står nå overfor dilemmaet om de skal holde fast ved disse spillerne og håpe på en vending, eller om det er på tide å se etter alternativ.

Pep Roulette: En kontinuerlig utfordring

Pep Guardiolas rotasjon av spillere, bedre kjent som «Pep Roulette», har igjen skapt usikkerhet blant Fantasy-managere. Foden og Alvarez fikk begge 90 minutter og bidro til scoringer. Men spørsmålet er om disse spillerne kan opprettholde sin plass i laget når Champions League starter. Det er et spørsmål som ikke kan ignoreres. Pep Roulette fortsetter å være en risikabel faktor som påvirker valg av Manchester City-spillere.

Everton og Fulham lekker bakover

Svakhetene i forsvarsrekken til Everton og Fulham har blitt tydelig eksponert i de første rundene av sesongen. Dette gir managere en unik mulighet til å dra nytte av dette, og velge målfarlige angripere som møter disse lagene.

Runde 2 av Fantasy Premier League har ikke bare vært fylt med mål og poeng, men også med spørsmål og beslutninger som managere må ta. Mens noen spillere strålte, har andre skapt bekymringer og tvil. Denne sesongen ser allerede ut til å bli en heisatur av følelser, der nøkkelbeslutninger kan gjøre forskjellen mellom suksess og skuffelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *