Fantasy Premier League – Analyse GW3 2023/24

Publisert: 01/09/2023 Sist Oppdatert: 01/09/2023 2 lesetid
premier liga fantasy

Tredje runde av Fantasy Premier League 2023/24 er over. Gw3 gav oss til tider spennende fotball, men for noen ble den dessverre frustrerende. Mange Fantasy-managere sanket store poengsummer på benken. Populære spillervalg som ikke fikk 90′ spilletid, og «come-back» for spillere som har levert under forventning, var noen av ingrediensene. Her er en mer inngående analyse fra Kongebonus sine eksperter av hva som skjedde i runde 3 av Fantasy Premier League.

Kongebonus Fantasy Liga

Det er aldri for sent å melde seg på vår Kongebonus Fantasy Liga 2023/24 her. September måned starter nå med blanke ark, og du kan sikre deg en månedspremie uansett om du har kommet skjevt ut. Du trenger ikke lede tabellen for å få premie. Det er om å gjøre å sanke mest poeng i løpet av en måned heretter.

Spill Odds på Premier League GW4 hos Qbet her!

Chelsea leverer

Chelsea holdt nullen og vant fotballkampen mot Luton 4-0. Nyinnkjøpte Malo Gusto imponerte med 2 målgivende, og endte på 14 poeng totalt. Ben Chilwell (eierandel på 32.6%), leverte 6 poeng, mens det nye populære valget Nicolas Jackson endelig produserte noe, og endte på 7 poeng. Likevel er det en gammel kjenning som stjeler rampelyset, nemlig Raheem Sterling. Han disket opp 2 mål og en målgivende pasning, som gav en totalsum på hele 19 fantasy poeng.

Liverpool drama

Mohamed Salah slet litt, men klarte likevel å dra med seg en målgivende (assist), mot Newcastle. De hadde redusert mannskap etter at Virgil Van Dijk fikk rødt kort i første omgang. Til mange managere sin frustrasjon ble Luis Diaz ofret for å demme opp for utvisningen, og han ble byttet ut i 32. minutt.

Populære midtbanespillere

Nysigneringen fra Aston Villa Moussa Diaby klinket til med mål og målgivende og endte på 12 poeng. Mens de mest eide midtbanespillerne som Brentford’s Mbuemo, Crystal Palace midtbanespilleren Eze, Arsenal duoen Ødegaard / Martinelli avsluttet runden med ingen målpoeng.

Manchester United gjenoppstår

Marcus Rashford (7 p.) og Bruno Fernandes (12 p.) leverte etterlengtede poeng, og premierte de tålmodige managerne. Bakover var det ikke like fint, Keeper Onana, som er den mest eide målvakten i Fantasy Premier League, endte på skuffende 0 poeng.

Brighton-spillere sin fremtid

Joao Pedro startet enda en runde på benken, noe som tilsier at han ikke er et sikkert valg fremover. Populære valg som Brighton’s Kaoru Mitoma og Pervis Estupinan gav ikke uttelling denne runden. De møter nå Newcastle og Manchester United i kommende runde, og vi anbefaler å se etter andre mulige valg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *