Fantasy Premier League – tips og ekspertråd for GW15

Publisert: 04/12/2023 Sist Oppdatert: 04/12/2023 4 min lesetid
Kongebonus sin egen fantasy premier liga gir deg beste tips og ekspertråd

Vi skal nå ta et raskt tilbakeblikk på runden som var, og så fortsette med tips inn mot neste runde som kommer allerede på tirsdag. Frem mot jul vil kampene komme tettere enn hagl, så her er det bare å følge med.

Ikke glem å sjekke ut vår egen Kongebonus Fantasy Liga!

Oppsummering av Gameweek 14

Arsenal startet runden med å ta i mot Wolves på Emirates og kampen endte 2-1 til vertene. Ødegaard og Saka scoret hvert sitt mål og Zinchenko leverte en ganske god prestasjon. Cunha scoret et sent mål som ødela for rent bur til Arsenal-forsvaret. Brentford vant oppskriftsmessig 3-1 hjemme mot Luton og Mbeumo leverte en assist. Han var et veldig populært valg før runden og det var nok mange managere som var misfornøyd med uttellingen.

Newcastle rundspilte Manchester United i stort sett hele kampen og vant fortjent 1-0. Gordon puttet seiersmålet etter nok en assist fra Trippier. Det var en god del usikkerhet rundt Watkins før bortekampen mot Bournemouth. Dermed ble det i god gammeldags Fantasy-ånd, en assist og en scoring på Watkins som straffet de som solgte han. Chelsea kriget seg til en 3-2 seier mot Brighton. Populære valg som Palmer, Mitoma og Pedro ble benket.

Liverpool mot Fulham ble en thriller av de sjeldne. Det ble servert kremmerhus på kremmerhus og scoringer i minutt 87 og 88 sørget for at Liverpool vant 4-3. Selv med 4 scoringer ble det bare en assist på Salah og blank på Darwin. Trent Alexander-Arnold ble den store helten med en assist og en scoring. Hos West Ham var Bowen tilbake fra start, men det ble dessverre ingen målpoeng denne gangen. Kudus var nok en gang frampå og fikk seg en ny scoring i kampen som til slutt endte 1-1.

Runden ble avsluttet i Manchester og det ble en verdig avslutning med en intens kamp som endte 3-3. Son var veldig aktiv og fikk med seg en scoring, assist og et uheldig selvmål. Haaland leverte 2 målgivende og brente i tillegg noen enorme sjanser.

GW 15: Spillervalg og ekspertråd

Liverpool har fortsatt fine kamper i vente og det finnes mange gode valgmuligheter der. Salah, Darwin, Trent og Tsimikas er fine valg og dersom Allison er ute lenge kan Kelleher potensielt være en billig vei inn i forsvaret. Newcastle får et fint program fremover og da er spillere som Trippier, Schär, Livramento, Isak og Gordon gode valg. Litt samme situasjon hos Newcastle som hos Liverpool med skade på keeper, dermed er Dubravka på keeperplass et mulig billig alternativ. Hos Arsenal ser det ut som Zinchenko har funnet formen og kan være verdt et forsøk. Utenom han er Saliba, Ødegaard og Saka, trygge og gode valg. Alvarez, Foden og Mbeumo er budsjettvennlige valg med høyt potensial, men husk på at de ikke har kamp i GW 18. Dersom man er interessert i et spennende valg kun for denne runden kan Cunha og Hwang fra Wolves være aktuelle.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *