Fantasy Premier League: Spillertips og Ekspertråd GW22

Publisert: 28/01/2024 Sist Oppdatert: 28/01/2024 5 min lesetid
Bilde: Premier League

Omsider nærmer GW22 seg etter det som føles som en evighet. Januar ble en veldig spesiell måned med tanke på Fantasy. Runde 22 begynner endelig nå på tirsdag den 30. januar. Etter en sånn trøblete periode så er det nok av ting å ta tak i, og her skal vi prøve å gi dere gode tips til den kommende runden.

Oppsummering av forrige runde (GW21)

Chelsea tok en grei 1-0 seier mot Fulham. Palmer fikk seg en scoring med målgivende fra Sterling. Det var en god del som hadde Palmer som kaptein og fikk godt betalt for valget.

Newcastle tok i mot Manchester City i en spennende storkamp på St.James Park. Kampen levde opp til forventningene, og det ble til slutt en 2-3 seier til Manchester City etter et meget godt innhopp av Kevin De Bruyne. Gordon og Isak scoret for Newcastle, og for Manchester City scoret Bernardo Silva, De Bruyne og til slutt ble Oscar Bobb matchvinner på overtid.

Everton mot Aston Villa endte litt overraskende opp i et 0-0 resultat. Her var det keeperne og forsvarsspillerne som stakk av med FPL-poengene.

Manchester United mot Tottenham ble også en meget spennende toppkamp som endte 2-2 og med poengdeling. Højlund viste endelig litt prov på sitt potensial og dunka inn en fin scoring og fikk en målgivende i tillegg. Hos Tottenham fikk Porro nok en målgivende og Richarlison fortsatte scoringsformen.

Storseier til Arsenal og Ødegaard

Arsenal tok en meget overbevisende 5-0 seier mot Crystal Palace. Gabriel fikk med seg et mål, målgivende og rent bur som ga 17p. Martinelli ble byttet inn i andre omgang og ga endelig litt poeng til tålmodige eiere med to sene scoringer. Saka endte opp uten målpoeng, og det var nok mange som ble skuffet etter å ha valgt ham som kaptein.

Ivan Toney var endelig tilbake etter lang utestengelse og selvfølgelig leverte han en scoring på direkten i 3-2 seieren over Forest.

West Ham fikk kun med seg 2-2 borte mot bunnlaget Sheffield United. Bowen var i startoppstillingen etter mye snakk om skade, men det ble ingen målpoeng denne gangen.

Liverpool leverte en god kamp og tok en sterk 0-4 seier borte mot Bournemouth. Jota leverte 2 mål og en målgivende og ga en fin uttelling for de som valgte å ta sjansen på ham. Darwin Nunez fant endelig nettmaskene etter mye sjansesløsing tidligere. Det ble til slutt 2 mål på den populære spissen fra Uruguay.

Spillertips og ekspertråd: GW22

Manchester City skal møte Burnley på hjemmebane og er enorme favoritter. Her kan det fort bli fullstendig overkjøring og man burde ha offensive spillere fra City før denne kampen. Foden, Alvarez og De Bruyne er de beste valgene ettersom Haaland ikke er bekreftet klar for spill.

Brighton møter Luton borte og Estupinan, Gross og Pedro kan være gode valg. Ellers kan det være noen fine differensial-spillere som for eksempel Olise fra Crystal Palace, Timo Werner fra Tottenham eller Rasmus Højlund fra Manchester United.

Viktig å huske på at Liverpool, Chelsea, Tottenham og Luton ikke har kamp i runde 26. Samtidig som Brentford og Manchester City har to kamper i runde 25.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *