Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW25

Publisert: 16/02/2024 Sist Oppdatert: 16/02/2024 4 min lesetid
Gw 25 Fantasy Premier League Salah
Bilde: Premier League

Nå skal vi inn i sesongens første dobbeltrunde hvor Manchester City, Liverpool, Brentford og Luton har to kamper. Først skal vi oppsummere forrige runde og så tar vi en titt på hvilke spillere man burde bytte inn til kommende runde.

Oppsummering av GW24

Manchester City tok i mot Everton på Etihad til rundens første kamp og det ble til slutt en komfortabel 2-0 seier til vertene. Haaland var tilbake i storslag og leverte to fine mål. De Bruyne ble byttet inn og leverte en assist til nordmannen mot slutten av kampen.

Fulham tok en sterk 3-1 seier hjemme mot Bournemouth. Rodrigo Muniz scoret to mål og ble den store helten for hjemmefansen.

Liverpool møtte bunnlaget Burnley hjemme på Anfield og vant til slutt 3-1. Darwin, Jota og Diaz scorer hvert sitt mål og Trent drar med seg en assist, men må dessverre ut tidlig med skade.

Formlaget Luton fikk seg en nesestyver med 1-3 tap hjemme mot tabelljumbo Sheffield United. Adebayo og Morris nok en gang med målpoeng for Luton. Wolves måtte kapitulere hjemme mot Brentford som til slutt vant 0-2. Toney scoret nok en gang og viste at formen fortsatt er intakt.

Tottenham møtte Brighton i en tett og jevn kamp som ble avgjort med 2-1 scoring hele 6 minutter på overtid. Gross dro med seg en straffescoring og Brennan Johnson ble helten for Tottenham med det avgjørende målet på overtid.

Nottingham Forest tapte til slutt 2-3 mot Newcastle United. Bruno Guimaraes scoret to mål og Schär fikk med seg scoring igjen. Trippier leverte målgivende igjen, men forsvaret sliter fortsatt og slapp inn to mål.

West Ham ble avkledd og latterliggjort med 0-6 tap mot Arsenal. Saliba og Gabriel med hvert sitt mål og rent bur. Rice med to målgivende og mål mot gamleklubben og Saka dunket inn to kasser.

Aston Villa tapte 1-2 mot Manchester United på Villa Park. Højlund med mål i femte kamp på rad og superinnbytter McTominay ble matchvinner med sin 1-2 scoring.

Runden ble avsluttet på mandag med 1-3 seier til Chelsea mot Crystal Palace. Gallagher fikk med seg to mål mot gamleklubben sin og Palmer lurte med seg to målgivende på overtid.

Spillertips og ekspertråd: GW25

Manchester City, Liverpool, Brentford og Luton har dobbeltrunde, men vær oppmerksom på at Liverpool og Luton ikke har kamp i GW26.

Hos Liverpool er Van Dijk, Jota, Darwin og Diaz de tryggeste valgene. Salah er tilbake i trening og meldt klar til å bidra, men fortsatt veldig uklart med tanke på spilletid. Ake, Walker, De Bruyne, Foden og Haaland er fine valg fra Manchester City. Adebayo, Morris, Kaminski eller Doughty fra Luton er brukbare valg.

Hos Brentford er det hovedsakelig Toney det er verdt å velge. Flekken og Reguilon kan være et alternativ i de bakre rekker. Saka, Højlund og Garnacho er fine valg som kun har én kamp denne runden. Dersom man ønsker et differensial valg kun for denne runden kan Doku, Barkley, Welbeck eller Gross være greie alternativ.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *