Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW28

Publisert: 06/03/2024 Sist Oppdatert: 06/03/2024 5 min lesetid
Bournemouth med dobbeltrunde i GW28
Bilde: Premier League – Bournemouth med dobbeltrunde i GW28

Det begynner å dra seg til i FPL nå og fremover vil det være veldig viktig å manøvrere riktig dersom man ønsker å samle mye Fantasy poeng. Med én dobbeltkamp denne runden, etterfulgt av blank runde i neste, er byttene svært viktig å treffe på. Det kommer til å være aktuelt å bruke chips både i denne runden og neste, avhengig av hvordan ditt lag ser ut. Vi skal oppsummere de viktigste hendelsene fra GW27 og vi skal gi gode tips og råd før GW28.

Oppsummering av GW27

Lørdag

Brentford mot Chelsea ble en relativt innholdsrik kamp som til slutt endte med poengdeling etter to mål fra hvert lag. Gusto, Palmer og Reguilon leverte målgivende pasninger og Wissa saksesparket inn en meget flott scoring.

På Goodison Park tok West Ham en veldig sterk 1-3 seier mot Everton. De populære valgene Bowen, Kudus og Ward-Prowse fikk med seg hver sin målgivende. Den store helten ble målvakten Areola som vartet opp med strafferedning, 9 redninger og 3 bonuspoeng.

Fulham smadret gjestene fra badebyen Brighton hele 3-0. Muniz var fortsatt i god form og leverte både mål og målgivende igjen. Estupiñan fikk endelig tillit fra start og endte opp med skuffende 0p etter han fikk med seg et gult kort i tillegg til 3 innslupne mål. Newcastle viste at de fortsatt har et høyt nivå inne og vant overbevisende 3-0 over Wolves. Gordon, Isak og Livramento var målscorerne i denne kampen og Trippier ble dessverre byttet ut tidlig med en skade.

Det ble en meget tett og spennende kamp mellom Nottingham Forest og Liverpool. Det var spenning helt til siste slutt og Darwin ble matchvinner hele syv minutter på overtid.

Tottenham mot Crystal Palace skulle vise seg å bli en tøffere kamp enn ventet. Det så lenge ut som Palace skulle ta en overraskende seier, men Tottenham våknet mot slutten av kampen og det ble til slutt 3-1. Son, Werner og Romero scoret målene for Tottenham og Brennan Johnson lurte med seg to målgivende pasninger.

Luton Town tok i mot topplaget Aston Villa og det ble til slutt Villa som vant 2-3 etter et sent vinnermål av Digne. Watkins leverte to mål og viste nok en gang stor klasse. Morris og Chong var hjemmelagets målscorere.

Søndag

Bunnlaget Burnley tapte 0-2 mot Bournemouth. Kluivert og Semenyo scoret målene og mange managere pustet lettet ut da Solanke var tilbake på banen etter en del skaderykter i forkant av kampen.

Rundens storkamp var Manchester-derbyet mellom Manchester City og Manchester United. Det ble som forventet hjemmeseier 3-1 med to scoringer fra Foden og et overtidsmål fra Haaland. Kampens øyeblikk var drømmemålet fra Rashford som ga gjestene et lite håp tidlig i kampen.

Mandag

Sheffield United fikk juling av Arsenal i det som ble en knusende 0-6 seier. Havertz og Martinelli leverte mål og målgivende begge to, og Ben White fikk med seg både scoring og rent bur. Saka fikk to målgivende og ble byttet ut i pausen.

Spillertips og ekspertråd: GW28

Før denne runden er det en del viktige ting man må tenke på før man bytter. Denne runden har Bournemouth dobbeltkamp mot Sheffield United og Luton hjemme, og Luton møter Crystal Palace og Bournemouth borte. Solanke er et helt åpenbart valg til denne runden og mange kommer til å kjøre han som kaptein. Vær oppmerksom på at Bournemouth ikke har kamp neste runde, så dersom man kaster inn veldig mange spillere, vil man muligens ha et problem neste runde.

Luton har derimot kamp i GW29, og er et fint lag å hente noen fra dersom man ikke har det fra før. Kaminski, Doughty og Morris ser ut som de beste valgene dersom man ønsker en spiller fra Luton. Om man vil ha noen andre enn Solanke fra Bournemouth, kan Semenyo og Zabarnyi være aktuelle om man vil kjøre litt mer risikabelt.

Tottenham er også et lag man burde titte på med tanke på at de har en fin kamp i GW29. De har en tøff kamp mot Aston Villa denne runden, men Son, Maddison og Udogie er spillere man burde vurdere inn. West Ham møter Burnley denne runden og har kamp i GW29. Bowen og Kudus er gode offensive valg som kan levere målpoeng og bakover på banen er Areola og Emerson brukbare valg. Aston Villa har også kamp i GW29 mot West Ham og møter Tottenham denne runden. Litt tøffe kamper, men uansett er Watkins, Bailey og Douglas Luiz fine valg før de kommende rundene.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *