Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW29

Publisert: 15/03/2024 Sist Oppdatert: 15/03/2024 4 min lesetid

Det ble en innholdsrik runde med dobbeltkamper, toppoppgjør på Anfield og mye annet spennende. Denne runden blir den største “blanken” denne sesongen og det er bare 4 kamper som spilles. Derfor er det veldig viktig å ha en klar plan før fristen på lørdag. Skal du bruke Free Hit Chip eller kjører du uten?

Oppsummering av GW28

Manchester United tok en viktig 2-0 seier mot Everton. Bruno Fernandes og Marcus Rashford putta hvert sitt straffespark i mål etter at Garnacho skaffet begge to.

Bournemouth spilte to kamper denne runden og det var veldig store forhåpninger til særlig Solanke. Det ble 2-2 mot Sheffield United og en snuoperasjon til 4-3 mot Luton i den siste kampen. Solanke bommet på straffe og fikk et mål annullert i den første kampen, men fikk en scoring og 2 bonuspoeng i den siste kampen som ga totalt 8 poeng.

Billigvalget Semenyo leverte to mål mot Luton og midtstopper Zabarnyi fikk også med seg et mål. Det ble poengdeling med 1-1 mellom Crystal Palace og Luton. Altså ingen poeng for rent bur til de som hadde Luton-forsvarere.

Wolves tok en sterk 2-1 seier mot Fulham. Ait-Nouri leverte et mål og Semedo og Toti fikk hver sin målgivende. Fryktelig surt for de med defensive spillere fra Wolves da nullen sprakk langt på overtid.

Arsenal dro i land en skikkelig sliteseier mot Brentford etter en sen scoring fra Havertz. Aston Villa fikk juling 0-4 mot Tottenham.

Son ble den store helten med mål og to målgivende og totalt 17 poeng. Brighton holdt omsider rent bur og vant 1-0 mot Nottingham Forest etter et selvmål.

West Ham klarte kun 2-2 mot Burnley etter at gjestene fikk en pangstart med et drømmemål av David Datro Fofana. Veldig skuffende med null målpoeng på de populære valgene Kudus og Bowen.

Toppkampen mellom Liverpool og Manchester City endte 1-1 i det som var en fartsfylt og spennende kamp fra start til slutt.

På mandagskvelden tok Chelsea i mot Newcastle og vant til slutt 3-2 med Cole Palmer i hovedrollen. Den unge engelskmannen har vært en åpenbaring for Chelsea denne sesongen og leverte mål og målgivende igjen.

Spillertips og ekspertråd: GW29

Som nevnt tidligere er det kun 4 kamper denne runden, og dermed vil det være veldig få spillere å velge fra. Noen kan stille tilnærmet fullt lag, og andre har kun et par spillere tilgjengelig til denne runden.

Dersom man har få spillende spillere så er Free Hit et veldig populært valg denne runden. Man burde sikte seg inn på Son, Maddison og Udogie/Porro fra Tottenham. Watkins og Bailey fra Aston Villa og Bowen/Kudus fra West Ham.

Ivan Toney er også et meget godt valg mot et svakt Burnley-lag. Skulle man føle seg litt mer vågal, kan spillere som Elanga, Wood og Wissa være aktuelle. Samtidig har Muniz fra Fulham vist en meget god form. Han er veldig billig og kan være et fint valg dersom man vil nedgradere Haaland for å gjøre plass til Salah til GW30. Hvilke valg ender du opp med til slutt? Lykke til!

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *