Fantasy Premier League – Oppsummering GW1 2023/24

Publisert: 16/08/2023 Sist Oppdatert: 16/08/2023 3 lesetid
fantsy

Første runde av Fantasy Premier League 23/24 er over, og den gav oss spennende begivenheter. Som forventet fikk vi noen overraskelser, i tillegg til bekreftelser av potensial for kjente spillere. Her gir vi deg en oversikt over noen av høydepunktene fra denne runden og hva du kan forvente i de kommende ukene.

Erling Haaland leverte som forventet

Den unge norske stjernen Erling Haaland leverte en solid prestasjon med 2 mål, og bekreftet sin posisjon som en av FPLs mest ettertraktede angripere. Det er ikke så mye mer å si om han, annet enn vi håper han holder seg skadefri fremover. Et tett kampprogram utover høsten er noe Pep Guardiola må ta hensyn til for bruk av Haaland. Spesielt mot antatt svakere motstandere.

Det er aldri for sent å bli med i Kongebonus Fantasy Liga 2023/24

kongefantasy

Har du ennå ikke blitt med i Kongebonus Fantasy Premier Liga 2023/24 trenger du kun å trykke på knappen nedenfor. Du kan også lese alt om ligaen vår, premier og annet på vår hovedside Kongebonus Fantasy Liga 2023/24

Autoregistrer deg i vår Fantasy Liga her! (Du må være innlogget på FPL)

Kevin de Bruyne langtidsskadet

Manchester Citys midtbane-juvel Kevin De Bruyne har dessverre pådratt seg en hamstringskade, ifølge trener Pep Guardiola. NRK Sporten melder at de Bruyne’s fravær kan dreie seg om 3-4 måneder. Dette har åpnet døren for alternativer som Alvarez og Foden til å ta over ansvaret for dødballer. Begge spillere viste seg å være i god form og leverte umiddelbart. Alvarez klarte til og med å få en assist. Med økt spilletid i vente, kan disse to vise seg å være verdifulle tilskudd til laget.

Defensive bidrag fra Chilwell og forsvarsspillere

Ben Chilwell utmerket seg med hyppige offensive løp og en assist i første runde. Han har også vært nær å score selv, men ble forhindret av en hårfin offsideavgjørelse. Forsvarsspillere som Estupiñán, E. Royal, Henry og James har også bidratt offensivt, med målpoeng for de tre førstnevnte og generell aktivitet som gir en ekstra dimensjon til laget.

Midtbanespillere som overgår forventningene

Spillere som Diaby, Mbeumo, Mitoma og March har alle innfridd forventningene med målpoeng i første runde. Disse midtbanespillerne, priset til 6.5, ser ut til å være solide valg for FPL-managere som ønsker pålitelige poengkilder i midtbaneleddet. Eze har også vært involvert i spillet, selv om han ikke klarte å omskape sjansene til målpoeng denne gangen (9 cornere, 1 stor sjanse skapt, 8 skudd, xG 0,51).

Stjerner som sliter

Selv om Rashford og Bruno Fernandes har levert under forventningene, er det håp om at de vil komme sterkt tilbake. Neste runde møter de et offensivt Spurs-lag, og begge har potensiale til å utnytte bakrommet. FPL-managere bør vurdere å gi disse spillerne en ny sjanse i sine lag.

Fantasy-juvelen João Pedro

João Pedro viste seg å være en budsjettvennlig juvel ved å score et straffespark, og han var også nær ved å score tidlig i kampen. Med sin imponerende involvering og evne til å pådra seg målpoeng, kan han være et smart tilskudd for de som ønsker å spare penger på angrepspillere.

Tør du å droppe Salah?

Mohamed Salah, FPLs historiske Fantasy-konge, leverte med en assist i første runde. Til tross for et annullert mål på grunn av en hårfin offsideavgjørelse, viste han at han fortsatt er en pålitelig kilde til poeng. Neste kamp mot Bournemouth hjemme kan være en mulighet for ham til å skinne igjen. Men spørsmålet mange managere stiller seg, er om de tør å gå uten Salah i runde 2.

Målpoeng fra Saka, Maddison og Martinelli

Spillere som Saka, Maddison og Martinelli har alle levert målpoeng og vist at de kan være pålitelige poeng-sankere i ukene som kommer. Deres kreativitet og offensive bidrag gir FPL-managere gode grunner til å inkludere dem i sine lag.

FPLs første runde satte tonen for en spennende sesong fylt med muligheter og utfordringer for fantasy-managere. Med et bredt spekter av spillere som har vist sitt potensial, er det nå opp til hver enkelt manager å benytte denne kunnskapen til å bygge et lag som kan levere suksess gjennom hele sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *