Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd for GW19

Publisert: 25/12/2023 Sist Oppdatert: 25/12/2023 4 min lesetid
FPL runde 19 2023 andre juledag
Bilde: Fantasy Premier League

Julefreden har senket seg og vi skal gjøre oss klare til GW19 og “Boxing-Day” som er et av høydepunktene i sesongen. Vi skal oppsummere runden som var og se videre på valg inn mot neste runde. Fristen er allerede i morgen tirsdag (andre juledag), klokken 12:00. Her må man med andre ord følge med i timen for å henge med.

Oppsummering av GW18

Runden ble startet på torsdag med en kjedelig 1-1 kamp mellom Crystal Palace og Brighton. Ayew og Welbeck scoret hvert sitt mål og Gross leverte nok en gang et målpoeng. På fredag hadde Aston Villa muligheten til å ta tabelltoppen med seier mot Sheffield United. Guttene fra Sheffield sto godt imot og Villa gikk tom for energi mot slutten. Dette utnyttet Archer og sendte Sheffield United i ledelsen mot tampen av kampen, men Zaniolo dukket opp syv minutter på overtid og sørget for 1-1 og poengdeling mellom lagene. 2.3 millioner managere hadde Watkins som kaptein i denne kampen og det endte med fattige 2 poeng.

Manchester United tapte 2-0 borte mot West Ham. Kudus, Paqueta og Bowen er nok en gang involvert i målpoengene til “The Hammers”. Areola var tilbake i buret og fikk med seg 8 poeng for rent bur, 3 redninger og et bonuspoeng. Luton Town tok en knallsterk 1-0 seier hjemme mot Newcastle. Lascelles måtte ut med skade, men til gjengjeld var Botman tilbake fra skade.

Bournemouth tok en solid 2-3 seier borte mot Nottingham Forest. Dominic Solanke viste at formen fortsatt var intakt og leverte en strålende kamp med hattrick og 17 poeng totalt. Tottenham vant 2-1 i en heseblesende kamp mot Everton. Richarlison og Son scoret hvert sitt mål og Johnson leverte 2 målgivende.

På Anfield ble det 1-1 i toppkampen mellom Liverpool og Arsenal. Salah scoret et fint mål etter målgivende fra Trent Alexander-Arnold. Gabriel headet inn sitt første mål for sesongen etter et presist innlegg fra Martin Ødegaard og endte med 10 poeng. Wolves leverte en god kamp og vant 2-1 mot Chelsea. Sterling serverte Nkunku til sin første scoring i Premier League. Både Palmer og Sterling må sone karantene etter at de fikk hvert sitt gule kort.

Tips til GW19

Til GW19 ser både Richarlison og Son ut som gode valg fortsatt. Særlig Richarlison til 6.7m som spiss i et godt Spurs-lag kan være meget spennende. Bakover på banen ser Porro fortsatt ut som et knallbra valg. Manchester City er tilbake fra Klubb-VM og Foden/Alvarez kan være fine, billige valg. Fortsatt noe usikkerhet rundt Haaland, så det kan være greit å følge med på skadesituasjonen hans. Defensivt kan valg fra både City og Arsenal være aktuelt, men husk på at det er viktig med spillere som har relativt sikre minutter nå i det tette juleprogrammet. Nkunku seiler opp som et meget spennende valg fremover med karantene på både Sterling og Palmer. Noen andre potensielle differensialspillere er Archer og Almiron.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *