Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW26

Publisert: 22/02/2024 Sist Oppdatert: 22/02/2024 5 min lesetid
FPL runde 26

Det ble nok en meget skuffende runde for mange managere i det som skulle være en meget god dobbeltrunde på papiret. Skader og spillere som ikke spiller ble veldig utslagsgivende da flere populære valg ble skadet underveis i runden og lagene ikke leverte voldsomme resultater heller. Det er uansett nye muligheter nå til helgen og vi setter kursen inn mot GW26.

Oppsummering av GW25

Det begynte veldig bra for Liverpool med Darwin mål og Jota assist, men dessverre ble Jota alvorlig skadet rett før pause og Darwin ble også byttet ut med skade. Salah kom inn for Jota og fikk med seg både mål og målgivende i comebacket etter skade. Toney fikk seg en scoring også i kampen som til slutt endte 1-4 til Liverpool.

Arsenal-toget dundret videre og feide Burnley av banen med en 0-5 seier. Saka med to mål, Ødegaard leverte mål og assist og forsvarsrekka fikk med seg rent bur. Watkins straffet de som solgte han med to scoringer i 1-2 seieren over Fulham. Gordon og Solanke fikk med seg hvert sitt mål i kampen som endte 2-2 mellom Newcastle og Bournemouth.

Højlund var i det umulige hjørnet nok en gang og scoret to raske mål borte mot Luton. Garnacho lurte med seg en assist i det som til slutt ble 1-2 til Manchester United.

Manchester City leverte relativt skuffende med 1-1 mot Chelsea og kun 1-0 mot Brentford. Haaland med ett mål, Alvarez og Walker med en målgivende hver. Mange brukte trippelkaptein på Haaland denne runden og ble nok meget skuffet etter kun en scoring totalt.

Spillertips og ekspertråd: GW26

Liverpool, Luton, Tottenham og Chelsea har ikke kamp denne runden. Derfor må nok mange erstatte spillere fra disse lagene. Neto, Hwang eller Sarabia er gode offensive valg fra Wolves, og defensivt ser Dawson og Ait-Nouri ut som de tryggeste valgene. Fra West Ham er det nok kun Bowen og Kudus som bør vurderes, men West Ham er i forferdelig dårlig form for tiden. Watkins peker seg ut som et veldig naturlig valg på topp og en enkel erstatter for Darwin blant annet.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *