Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW32

Publisert: 05/04/2024 Sist Oppdatert: 05/04/2024 4 min lesetid

Rundene kommer tett som hagl nå, og vi har omtrent ikke avsluttet forrige runde før det kommer en ny. Tett kampprogram, forberedelser for blanke og doble gameweeks gjør det veldig intenst og vanskelig å være FPL-manager for tiden. Derfor skal vi prøve å lose dere gjennom programmet fremover og oppsummere den innholdsrike runden som var i midtuken.

Oppsummering av GW31

Tirsdag

Runden ble startet med en 1-1 kamp mellom Newcastle og Everton. Isak og Barnes leverte målpoeng igjen, med henholdsvis en scoring for svensken og målgivende fra engelskmannen. Calvert-Lewin scoret et sent mål på straffespark som Dubravka nesten reddet. Nottingham Forest tok en sterk 3-1 seier mot Fulham som har vært i god form. Morgan Gibbs-White viste sine kvaliteter med både mål og målgivende etterfulgt av 3 bonuspoeng.

Bournemouth vant 1-0 mot Crystal Palace i en tett og jevn kamp. Kluivert var eneste målscorer og Semenyo leverte den målgivende pasningen. Burnley-Wolves endte med poengdeling etter en scoring fra hvert lag. Ait-Nouri så sylskarp ut i en offensiv rolle og fikk med seg en scoring, og burde kanskje hatt enda flere målpoeng.

West Ham og Tottenham delte også poengene i en litt daff 1-1 kamp. Kurt Zouma og Brennan Johnson fikk med seg hver sin scoring der henholdsvis Bowen og Werner leverte målgivende. Arsenal vant enkelt og komfortabelt 2-0 mot Luton. Arsenal hvilte en del spillere og kaptein Martin Ødegaard scoret det første målet i kampen.

Onsdag

Brentford mot Brighton ble ingen stor kamp og det ebbet ut i 0-0. Brighton var nok nærmest en seier i denne kampen, men Flekken hadde en god dag på jobben med 6 redninger, rent bur og 3 bonuspoeng. Manchester City valset over Aston Villa og ga seg ikke før stillingen var 4-1. Phil Foden viste nok en gang hvilken juvel av en fotballspiller han er og leverte hattrick for andre gang denne sesongen.

Torsdag

Liverpool var i ferd med å gå på en kjempeskrell mot Sheffield United, men fikk reddet inn en 3-1 seier mot slutten av kampen. Darwin blokkerte et utspill fra keeper og ballen trillet i mål. MacAllister derimot leverte en av årets fineste mål med et fantastisk langskudd limt oppe i vinkelen.

Runden ble avsluttet på Stamford Bridge med et gigantoppgjør mellom Chelsea og Manchester United. Kampen leverte fantastisk underholdning og det endte til slutt opp med en spinnvill 4-3 seier til Chelsea etter to dramatiske minutter på overtid. Cole Palmer scoret på to straffespark og et skudd som gikk via en motspiller på vei mot mål. Garnacho leverte også to mål, men det holdt ikke til seier for gjestene.

Spillertips og ekspertråd: GW32

Dette vil for mange være en slags mellomrunde der man fint kan spare byttet eller begynne å bygge seg inn mot GW34 hvor det kommer både blanks og doble kamper. Chelsea har flere dobbeltkamper i horisonten og møter Sheffield United borte i denne runden. Palmer er selvskreven og Gusto/Jackson kan være fine valg i tillegg.

Som nevnt tidligere har Bournemouth et fint program fremover og Solanke er et meget trygt valgt på topp fortsatt. Dersom man ønsker seg spillere hovedsakelig for denne runden, så vil Tottenham hjemme mot Nottingham Forest være en fin kamp å sikte seg inn på. Der er Son det tryggeste valget, men Johnson har også vist at han kan levere målpoeng. Carlton Morris fra Luton kan også være en potensiell joker i sin hjemmekamp mot Bournemouth.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *