Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW33

Publisert: 11/04/2024 Sist Oppdatert: 11/04/2024 4 min lesetid
Solanke-Nunez-MatetaBilde: Premier League

Det var ikke alt for mye spennende eller kontroversielt som skjedde forrige runde. Med europakamper i midtuken kan det være greit å følge med på aktuelle spillere med tanke på spilletid og eventuelle skader.

Vi nærmer oss GW34 med stormskritt og dette er en viktig runde avhengig av hvilken strategi man har valgt. Noen kjører Wildcard, mens andre gjør klart for Bench Boost neste rund. De som går for Free Hit må tenke mer langsiktig med byttene, og enkelte sitter igjen med kun gratis-bytter. Hvilken strategi velger du?

Oppsummering av GW32

Crystal Palace tok i mot Manchester City og sjokkåpnet med en tidlig scoring i kampen. Gjestene ble til slutt for sterke og vant 2-4. Kevin De Bruyne var i storform og fikk med seg en målgivende og to fine scoringer. Haaland fikk endelig avsluttet “måltørken” og dro med seg en enkel scoring.

Aston Villa mot Brentford ble en virkelig intens og spennende kamp. Det endte til slutt opp med 3-3 og poengdeling mellom lagene. Watkins straffet alle som solgte han ved å levere to mål og 3 bonuspoeng. Reguilon tok på seg jobben som servitør og leverte to fine målgivende pasninger. Everton tok en meget viktig 1-0 seier i bunnkampen mot Burnley. Dominic Calvert-Lewin ble matchvinner med kampens eneste scoring.

Fulham leverte i all hovedsak en god kamp mot Newcastle, men det ble et skuffende 0-1 tap på hjemmebane. Bruno Guimaraes ble matchvinner med sin scoring og Dubravka leverte en god prestasjon i buret med 4 redninger og rent bur.

Luton snudde kampen fra 0-1 til 2-1 helt på slutten mot Bournemouth. Clark og Morris fikk hver sin scoring og sørget for 3 meget viktige poeng til hjemmelaget. West Ham tok en solid 1-2 seier borte mot Wolves. Kampen ble nok først og fremst husket for at Ward-Prowse dunka ballen rett i mål, direkte fra hjørnespark.

Arsenal tok en meget sterk og overbevisende 0-3 seier mot Brighton på bortebane. Havertz, Saka og Trossard leverte hvert sitt mål og buret ble holdt rent for endte gang denne sesongen. Hatkampen mellom Manchester United og Liverpool endte nok en gang uavgjort etter to mål fra hvert av lagene. Sjansesløseri fra Liverpool og elleville mål fra Manchester United var det man kunne ta ut fra kampen. Frontrekka til Liverpool med Diaz, Darwin og Salah fikk alle målpoeng.

Sheffield United kriget seg til en sterk 2-2 mot Chelsea. Cole Palmer fikk lurt med seg en assist, utenom det var det få populære valg som fikk poeng. Tottenham vant kontrollert 3-1 mot Nottingham Forest. Pedro Porro fikk seg endelig en scoring og Son fikk med seg en enkel assist.

Spillertips og ekspertråd: GW33

Hvilke spillere man burde ta inn til denne runden kommer veldig an på hvilken strategi man ønsker å spille. Dersom man skal bruke Free Hit i GW34 burde man prioritere spillere med fine kamper i GW33 og GW35. Skal man ikke bruke noen Chips burde man fokusere på lagene som har dobbeltkamp i GW34.

Brentford har et fint program, men dessverre ikke dobbeltkamp. Flekken kan være et alternativ på keeperplass og Toney/Mbeumo er alternativer på topp. Liverpool har fine kamper og det burde være åpenbart å velge noen derfra. Van Dijk, Diaz, Darwin og Salah er nok de mest sikre på antall minutter. Dersom man vil være litt mer risikabel kan Julian Alvarez fra Manchester City være et spennende valg siden han ikke spilte kampen mot Real Madrid i midtuken. En hjemmekamp mot Luton kan fort bety mange scoringer for Manchester City.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *