Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW34

Publisert: 19/04/2024 Sist Oppdatert: 19/04/2024 4 min lesetid
Hvem blir din kaptein i GW 34? – Bilde: Premier League

Nå har vi endelig kommet til en stor dobbeltrunde. Siden vi er såpass sent i sesongen betyr det at veldig mange har brukt opp både Wildcard og Chips. Derfor kan vi få noen veldig store svingninger denne runden med tanke på at det kommer til å være mange som bruker Free Hit og Bench Boost blant annet. Hva gjør du før denne runden?

Oppsummering av GW33

Newcastle maltrakterte Tottenham hele 4-0 på hjemmebane. Isak scoret 2 mål og Gordon ble kampens store spiller med to målgivende og en scoring som ga totalt 17 poeng til engelskmannen. Brentford tok en grei 2-0 seier hjemme mot Sheffield United. Det var ingen av de populære fantasy-valgene som fikk noe nevneverdig med poeng.

Burnley mot Brighton endte til slutt med poengdeling og stillingen 1-1. Det så lenge veldig bra ut for Burnley, men en skrekkelig keepertabbe av Muric ble kampavgjørende. Manchester City hadde ingen problemer med å feie Luton av banen. De ga seg ikke før stillingen var 5-1. Haaland fikk med seg en straffescoring og litt overraskende leverte Gvardiol både mål og målgivende på slutten av kampen. Nottingham Forest og Wolves spilte en tett og jevn kamp som til slutt endte 2-2. Danilo og Gibbs-White scoret målene for hjemmelaget og Cunha puttet ballen i mål to ganger for gjestene.

Bournemouth mot Manchester United ble en innholdsrik affære som til slutt viste 2-2 på stadionuret. Kluivert og Solanke scoret hvert sitt mål og Bruno Fernandes leverte to mål for Manchester United. Crystal Palace tok en sjokkerende 0-1 seier på Anfield mot Liverpool. Eze ble matchvinner etter en målgivende pasning fra Mitchell. Fulham tok også en sterk borteseier med 0-2 mot West Ham. Andreas Pereira ble kampens store spiller med sine to scoringer.

På Emirates tok Aston Villa en fryktelig sterk 0-2 seier mot titteljagende Arsenal. Leon Bailey og Ollie Watkins scoret målene for Aston Villa. På mandagskvelden ble Everton fullstendig overkjørt med en 6-0 seier til Chelsea. Cole Palmer leverte en helt ubeskrivelig kamp og scoret 4 mål som gjorde at han endte opp med spinnville 26 poeng!

Spillertips og ekspertråd: GW34

Det er som nevnt tidligere en ganske stor dobbeltrunde. Man burde absolutt sikte seg inn på så mange spillere med doble kamper som mulig. Dersom man er på Free Hit er det bare å fylle opp med disse spillerne, men dersom man kun har vanlige bytter igjen er det lurt å tenke litt mer langsiktig med byttene også.

Både Liverpool og Arsenal har dobbeltkamp og man burde ha 3 spillere fra hvert av lagene. Fra Liverpool er Salah, Darwin, Diaz, Trent, Robertson og Van Dijk de mest aktuelle. Fra Arsenal er Saka, Havertz, Ødegaard, Gabriel og Saliba gode valg. Crystal Palace har også en fin dobbeltkamp og der kan man sikte seg inn på Eze, Olise og Mateta.

Dersom man ønsker noen defensive valg er Henderson i mål eller Munoz på vingbacken mulige valg. Wolves har en litt tøffere dobbeltkamp og det er en del usikkerhet rundt spilletid og diverse. Cunha er nok det beste og muligens eneste valget fra Wolves. Dersom man ønsker å skille seg litt ut er Ben Brereton Diaz fra Sheffield United et morsomt valg med høyt potensial. En annen joker kan være Doucoure fra Everton som har en tendens til å dukke opp litt fra det blå og levere en del målpoeng.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Ett kommentar til “Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW34”

  1. Cedric Carridine sier:

    kiến thức vô giá như vậy cần phải được chia sẻ với mọi người.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *