Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW37

Publisert: 09/05/2024 Sist Oppdatert: 09/05/2024 4 min lesetid
nest siste runde i fantasy premier league

Vi har kommet til den nest siste runden for denne sesongen av Fantasy Premier League. Det er en dobbeltrunde som en stor andel av managerne har spart sin Bench Boost til. Samtidig vil det også være noen som bruker Triple Captain og Free Hit som et siste forsøk for å dra inn mye poeng i sesonginnspurten. Noen lag har alt å spille for og noen lag har tatt ferie allerede. Hvordan vil dette påvirke dine valg for denne runden?

Oppsummering av GW36

Luton tok i mot Everton til en meget viktig kamp i bunnstriden. Det endte til slutt med uavgjort 1-1 etter mål fra Adebayo og Calvert-Lewin. Titteljagende Arsenal tok en viktig 3-0 seier hjemme mot Bournemouth. Saka og Trossard scoret hvert sitt mål og midtbanesjefen Declan Rice storspilte med både mål og målgivende. Dommeren var mye i fokus etter et billig straffespark og feilaktig annullert mål for Bournemouth.

Brentford mot Fulham bar preg av to lag uten noe å spille for og det ebbet ut i 0-0. Flekken leverte best av målvaktene med sine 3 redninger og 3 bonuspoeng. Newcastle sprudlet fremover nok en gang og banket Burnley 1-4 på bortebane. Isak scoret et mål og Gordon fikk en målgivende. Det antallet burde vært doblet etter at Isak bommet på et straffespark som Gordon skaffet.

Sheffield United tapte atter en gang, denne gangen ble det 1-3 mot Nottingham Forest. Callum Hudson-Odoi hadde virkelig stilt inn siktet og leverte to meget pene scoringer. Brereton Diaz scoret målet til Sheffield United etter et straffespark han skaffet selv.

Manchester City kjørte over Wolves med hele 5-1. Den norske stjernespissen Erling Haaland var i storslag og ga seg ikke før han hadde puttet ballen i mål 4 ganger. To straffespark, en fantastisk heading og en flott soloprestasjon fra nordmannen. Julian Alvarez scoret det siste målet som innbytter for nettopp Haaland. Brighton tok en noe overraskende 1-0 seier mot Aston Villa som jakter 4.plassen i ligaen. Joao Pedro ble matchvinner etter en straffebom hvor han satte inn returen selv.

Chelsea dominerte mot West Ham som var på badeferie. Hjemmelaget ga seg ikke før det var 5-0 på resultattavlen. Jackson storspilte med to mål og en målgivende. Formspilleren Palmer fikk “kun” med seg en scoring denne gangen. Liverpool slo sterkt tilbake mot Tottenham og vant 4-2. Salah var skikkelig revansjesugen og leverte to målgivende og en scoring. Richarlison og Son scoret trøstemålene til Tottenham mot slutten av kampen. Crystal Palace ga et redusert Manchester United skikkelig juling med 4-0. Olise scoret to pene mål og Mateta og Mitchell scoret de to andre målene i kampen.

Spillertips og ekspertråd: GW37

Det er som nevnt tidligere dobbeltrunde og følgende lag har to kamper: Tottenham, Manchester City, Brighton, Chelsea, Manchester United og Newcastle. Fra Manchester City burde man helt klart ha 3 spillere og Haaland, Foden og De Bruyne er de klart beste offensive valgene. Dersom man vil ha noen defensive er Walker og Gvardiol de beste valgene.

Fra Tottenham er Son det tryggeste valget og Richarlison er et valg med veldig stor oppside på grunn av lav eierandel og spiller ute av posisjon på FPL. Chelsea er et lag som er i fin form og Palmer og Jackson er de beste valgene. Gallagher og Madueke kan også være spillere med stor oppside.

Dersom man vil ta litt mer sjanser kan man prøve seg på noen fra Manchester United. Det er litt vanskelig å vite hvem man skal velge på grunn av enorme mengder skader og dårlig form. Garnacho og Højlund kan være alternativer og Bruno Fernandes dersom han er skadefri. Fra Newcastle er Gordon og Isak veldig trygge og gode valg fremover på banen. Callum Wilson har et skyhøyt toppnivå og kan levere mange målpoeng de neste kampene, men spilletiden er litt usikker og det er en risiko man tar.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *