Fantasy Premier League: Tips for GW2 2023/24

Publisert: 17/08/2023 Sist Oppdatert: 17/08/2023 2 lesetid
Fantasy League

Spillere verdt å vurdere for runde 2 og fremover

Fantasy Premier League-managere går alltid på jakt etter de beste spillervalgene som kan gi en poengfordel. Etter en spennende første runde er det på tide å se fremover og vurdere hvilke spillere som kan være verdt å hente inn i laget for runde 2, og de kommende ukene. Her er noen spillere som definitivt fortjener din oppmerksomhet.

Ben Chilwell og Reece James

Chelsea har hatt en lovende start på sesongen, og i tillegg har de flere gunstige kamper de kommende rundene. Med motstandere som West Ham, Luton, Nottingham Forest, Bournemouth, Aston Villa, Fulham og Burnley på programmet, er det en utmerket mulighet for at Chilwell og James, begge fra Chelsea, kan hente gode poeng som forsvarsspillere. Deres offensive involvering kombinert med potensialet for rene bur gjør dem til attraktive alternativer. Vi setter Ben Chilwell høyest blant disse to, men om du ikke har råd så er James et godt andrevalg!

Moussa Diaby

Diaby har vist lovende form den siste tiden og ser ut til å være et spennende valg i FPL. Med kommende kamper mot Everton, Burnley og Crystal Palace (vurder benking mot Liverpool i GW4), har han en god sjanse til å levere poeng gjennom både mål og målgivende pasninger. Moussa Diaby kan være en differensierende faktor for managere som leter etter spillere som ikke er på alle andres lag.

Det er aldri for sent å bli med i Kongebonus Fantasy Liga 2023/24

kongefantasy

Har du ennå ikke blitt med i Kongebonus Fantasy Premier Liga 2023/24 trenger du kun å trykke på knappen nedenfor. Du kan også lese alt om ligaen vår, premier og annet på vår hovedside Kongebonus Fantasy Liga 2023/24

Autoregistrer deg i vår Fantasy Liga her! (Du må være innlogget på FPL)

Mohamed Salah

Hvis du ikke allerede har denne stjernen i laget ditt, kan nå være det rette tidspunktet å få han inn. Liverpool møter Bournemouth hjemme i runde 2, og hans potensiale for mål og målgivende er alltid en sterk faktor. Vi ser ikke på det som et hastverk å få han inn, men om du allerede eier han anbefaler vi å holde.

Bryan Mbeumo

Brentford har startet Premier League-sesongen med uavgjort mot Tottenham, og Mbeumo har vært en del av deres offensive suksess. Med kamper mot Fulham, Crystal Palace og Bournemouth i de neste tre rundene, kan Mbeumo fortsette å bidra med mål og målgivende pasninger. Han er et lavpris-alternativ som kan frigjøre midler til å styrke andre deler av laget ditt, og han tar straffer! Absolutt anbefalt spiller å ha i kommende runder.

Når du tar dine beslutninger om hvilke spillere du skal ta med i laget ditt, er det viktig å vurdere ikke bare kortsiktig form, men også langvarig potensial og kommende kampprogram. Bruk strategisk tenkning og analyser for å maksimere poengene dine gjennom hele Fantasy Premier League-sesongen. Lykke til med valgene dine i runde 2 og utover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *