Fantasytips for GW10 2023/24: Ekspertråd og spillervalg

Publisert: 27/10/2023 Sist Oppdatert: 27/10/2023 4 min lesetid
Fantasy Premier League GW10 tips og råd

Med runde 9 av Fantasy Premier League bak oss, ser mange Fantasy-managere frem til helgen og mer fotball! På grunn av at kampprogrammet snur for en del lag har wildcard blitt et populært tema før kommende runde. Hvilke spillere er det lurt å ha med fremover? Det har kongebonus’ eksperter sett nærmere på her. Runde ti starter allerede fredag klokken 21:00, hvor formsterke Tottenham møter Crystal Palace på bortebane. Lykke til!

Aston Villa

Aston Villa er et av flere lag som har et fordelaktig kampprogram fremover. De møter Luton Town, Nottingham Forest og Fulham i de tre neste kampene. Ollie Watkins er en «må ha» spiller gjennom disse kampene. Han kommer fra et sterkt resultat mot West Ham United, hvor han leverte 11 poeng. På midtbanen er nysigneringen Diaby et fantastisk valg. Vi ser hvor stor innflytelse han har på laget, så her er det store muligheter for poeng. Bakover har du gode alternativer i Lucas Digne og Matty Cash. Cash er vår foretrukne Villa forsvarer på grunn av sine sterke offensive bidrag.

Liverpool FC

Liverpool skal møte bunnlaget Nottingham Forest hjemme på mektige Anfield med en Mohamed Salah i storform. Den egyptiske stjernespilleren har scoret 4 mål på de siste to kampene i ligaen og seiler opp som det beste kapteinsalternativet denne runden. Luis Diaz og Diogo Jota er også to spennende valg på midtbanen, men som vanlig er det alltid en rotasjonsrisiko man må ta hensyn til. Andrew Robertson er ute med skade en god stund, dermed vil grekeren Tsimikas til £4.5m være et kupp i våre øyne.

Midtbane-paradiset

Tottenham-toget ruller på som aldri før med James Maddison og Son Hueng-min i førersetet. De to er involvert i det aller meste som skjer offensivt for Tottenham og det ser ikke ut som formen skal stoppe opp med det første.

Hjemme på Emirates tar Arsenal i mot bunnlaget Sheffield United og her vil det bli gode muligheter for målpoeng på det offensive arsenalet. Bukayo Saka vil være et veldig populært valg denne runden sammen med Gabriel Martinelli. Brighton går inn i et fantastisk kampprogram de neste rundene og da er det selvsagt veldig naturlig å rette fokuset på den japanske driblefanten Kaoru Mitoma som bare koster £6.5m. Dersom man føler seg hakket mer eventyrlysten kan Simon Adingra være et spennende valg med en pris på kun £5.0m og eierandel på 0.6%!

Jarrod Bowen hos West Ham er stort sett involvert i det meste mannskapet til David Moyes skaper offensivt og med fine kamper fremover er Bowen til £7.4m et utmerket valg på midtbanen.

Spenning for kun en runde

Hvis du er ute etter spillere som kan være en differanse fra «template» laget, så har vi noen gode alternativer her. Det ser ut som Gabriel Jesus fra Arsenal er ute med skade før kommende runde. Det gir muligheter for Eddie Nketiah, som trolig vil ta Jesus sin plass. Han koster kun £5.5m og spiller i et lag som kan score mange mål mot formsvake Sheffield United. Bournemouth møter Burnley i et skikkelig bunnoppgjør. Burnley lekker som en sil bakover og det vil bli gode arbeidsvilkår for Dominic Solanke på topp. Dermed kan det altså være verdt et lite langskudd på spissen til kun £6.4m.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *