Fantasytips for GW11 2023/24: Ekspertråd og spillervalg

Publisert: 03/11/2023 Sist Oppdatert: 03/11/2023 4 min lesetid

Vi har nå lagt runde ti av Fantasy Premier League bak oss, og ser frem til en ny runde med spennende fotball! GW11 sparkes i gang 13:30 på lørdag, hvor Fulham tar imot Manchester United på hjemmebane.

Kongebonus’ eksperter har sett nærmere på hvilke spillere det er smart å ha i kikkerten før kommende runde. Lykke til!

Autoregistrer deg i vår Kongebonus Fantasy Liga her! (Du må være innlogget på FPL)

Forsvarslinjen

Det ser ut som det er vanskelig å finne forsvarsspillere som klarer å holde seg skadefrie denne sesongen. Udogie er flagget, Botman har fått tilbakeslag på sin skade, samtidig som Robertson og Estupinan fortsatt ikke er tilgjengelige.

Det vil være mange Fantasy-managere med like forsvarsspillere i kommende runde. Matty Cash med en eierandel på 35% møter Nottingham Forest hjemme.Tsimikas til £4.6m med en beskjeden eierandel på 8.3%, møter  Luton Town. Han fikk spille 90 minutter i forrige runde, holdt nullen og er et bra valg fremover.

Kieran Trippier fra Newcastle har blitt et mer og mer populært valg, og har nå en eierandel på hele 48.8%. Han møter Arsenal i neste runde, og til £7m ville vi avventet med å hoppe på «assist-kongen».

Midtbane-ruletten

Det er populært å legge mye midler på midtbanen i år, siden vi har så mange gode valg til gode priser. Vi skal sette søkelys på de som har et grønnere kampprogram og sikte oss inn mot svakere motstand. Kaoru Mitoma og Brighton møter Everton, Sheffield United og Nottingham Forest i sine tre neste kamper. De leverte ikke som ønsket i GW10, men vi mener at Mitoma er god nok til å kjøpes og spilles i kommende runder.

Jarrod Bowen fra West Ham United er også en vi har i kikkerten. De leverte en svak kamp i GW10 mot Everton med et 0-1 tap. West Ham leverte bedre i midtuken og Bowen fikk seg en scoring mot Arsenal, og vi mener fortsatt at han er et godt valg fremover.

Luis Diaz har beklageligvis problemer utenfor banen, som gjør at han trolig er utilgjengelig for GW11. I hans prisklasse på £7.4m kan du komme deg til både Bowen og Mitoma. Pedro Neto er også ute med skade, det gir mulighet for Hwang Hee-chan til £5.5m fra Wolverhampton. Hvis du ønsker å kjøpe deg plass på Newcastle-toget er Anthony Gordon også et alternativ til en prislapp på under £6.0m.

Angrep er det beste forsvar?

Til nå i sesongen er det fem mann som har scoret hattrick og Eddie Nketiah ble den ferskeste med tre mål mot Sheffield United i forrige runde. En tøff bortekamp mot Newcastle denne runden er ikke et optimalt tidspunkt for kjøp, men samtidig kan det være lurt å følge med på han fremover.

Darwin Nunez er en spiller i form  som virkelig ser ut til å finne sin plass i Liverpool-angrepet. Han fikk med seg 10 Fantasy-poeng i GW10, etter å ha levert en målgivende og scoring. Liverpool møter nå Luton Town borte, og med lite spilletid i ligacupen forventer vi at Darwin får starte.

Til slutt må vi en tur innom Brauten fra Jæren. Mange managere tok en sjanse med å kjøre uten Haaland på laget sitt fra runde 8 og det er nok en god del som gruer seg til kampen mot Bournemouth på lørdag. Haaland er det klart beste kapteinsvalget denne runden og noen vil nok til og med bruke trippelkaptein-chippen. Dersom man står uten Haaland til denne runden og ikke har en enkel vei for å få han inn, må man nok bare stå i det og be til høyere makter om en rolig dag på jobben fra nordmannen.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *