Fantasytips for GW12: Ekspertråd og spillervalg

Publisert: 10/11/2023 Sist Oppdatert: 10/11/2023 4 min lesetid
Fantasy Premier League GW 12 Kongebonus

GW11 ble en runde med rekordlave poengsummer, og mange skuffelser. Vi satser på at dette var et engangstilfelle og at poengene vil strømme på i kommende runder. GW12 sparkes i gang på lørdag, hvor Wolverhampton får besøk av Tottenham klokken 13:30. I denne artikkelen har Kongebonus’ eksperter sett nærmere på hvilke spillere du burde beholde, selge og kjøpe før kommende runde. Lykke til!

Sitt stille i båten

Det er nok mange som sitter med spillere som er flagget i alle regnbuens farger før denne runden. Dermed er det viktig å holde hodet kaldt og sitte stille i båten så lenge som mulig. Det er viktig å ha mest mulig oppdatert informasjon før man foretar eventuelle bytter.

Erling Haaland ble tatt av til pause mot Bournemouth med en antatt skade. Mange ble bekymret, men det var ikke mer alvorlig enn at han kunne spille CL i midtuken. Der fikk han for øvrig med seg to scoringer. Matty Cash fra Aston Villa var også usikker med en skulderskade, men også han virker å være klar til dyst igjen. Arsenal sliter også med diverse skadeproblematikk og det er fortsatt knyttet en del usikkerhet til hvorvidt Bukayo Saka er tilgjengelig til helgens kamp mot Burnley. Her anbefales det å følge med på siste nytt for å kunne fatte en best mulig beslutning.

Spillervalg i søkelyset

Vi har vært innom diverse spillere og lag tidligere som har bra kampprogram, eller som får fine kamper nå i kommende runder. Denne runden burde man helt klart se på spillere fra Arsenal med tanke på en veldig fin kamp denne runden og flere fine kamper senere. Gabriel Martinelli med en beskjeden eierandel på 5.4% kan være et fint alternativ på midtbanen. Bakover på banen forventes det at Arsenal skal holde buret rent og da er det tryggeste valget William Saliba.

Hos West Ham har Bowen vært nevnt flere ganger og er fortsatt et solid valg, men nå ser det også ut som at Mohammed Kudus kan være et spennende valg med lav eierandel. Crystal Palace møter Everton og Luton Town i de to neste rundene og da kan et kortsiktig valg være aktuelt fra den kanten. Eberechi Eze er tilbake fra skade og han har tidligere vist en god evne til å levere målpoeng. Bakover på banen kan Tyrick Mitchell og Marc Guehi være solide alternativer til en overkommelig pris.

Vær forsiktig!

Jeremy Doku fra Manchester City leverte en fantastisk kamp mot Bournemouth og fikk utrolige 22 poeng. En scoring og hele fire målgivende pasninger står det respekt av. Denne leveransen har gjort at hele 345 329 spillere har byttet han inn på laget sitt før kommende runde. Derfor kan det være viktig å huske på at Pep Guardiola er kjent for å rotere mye på lagene sine, og Doku sine minutter vil ha sterk konkurranse fra andre gode spillere som Foden og Grealish blant annet.

James Maddison er bekreftet ute med en ankelskade. Det antas at skaden vil holde han ute av spill i mellom 1 og 3 måneder. Det vil være naturlig å bytte han ut før denne runden og heller få inn en spiller som er skadefri. Det er også knyttet en del usikkerhet rundt Eddie Nketiah før denne runden. Han var ikke med i troppen til Arsenal i Champions League i midtuken og det er usikkert hvor lenge han er utilgjengelig. Vi anbefaler å følge med på pressekonferanser og informasjonsflyt på sosiale medier før hver runde. Da får man mest mulig oppdatert informasjon før runden settes i gang.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *