Fantasy Premier League GW36: Tips og råd fra våre eksperter

Publisert: 03/05/2024 Sist Oppdatert: 03/05/2024 4 min lesetid
Runde 36 i Fantasy er den tredje siste, og lader opp til GW37 som blir en stor dobbeltrunde.

Det begynner virkelig å dra seg til i innspurten og det er kun 3 runder med FPL igjen av sesongen. GW36 blir en slags mellomrunde, fordi de aller fleste har sikta seg inn på GW37 som er en stor dobbeltrunde. Likevel er det verdt å fokusere på runden som kommer og selvsagt skal vi oppsummere runden som har vært. GW35 ble avsluttet på torsdag og neste runde kommer allerede nå på fredag. Her har man meget kort frist og man må passe på slik at man får gjort sine bytter til rett tid.

Oppsummering av GW35

West Ham spilte uavgjort 2-2 mot Liverpool. Jarrod Bowen leverte et mål og en målgivende i en god kamp og Robertson scoret et mål for Liverpool. Fulham og Crystal Palace spilte en typisk 1-1 kamp. Muniz scoret nok et mål etter målgivende fra Castagne. Kampens prestasjon leverte Schlupp med en rakett limt oppe i vinkelen utagbart for keeper.

Manchester United spilte en skuffende 1-1 kamp hjemme mot Burnley. Antony sendte United i ledelsen først, før Burnley utlignet på et straffespark mot slutten av kampen. Newcastle smadret Sheffield United hele 5-1 og sendte dem ned i Championship. Alexander Isak scoret to mål igjen og har blitt en virkelig utfordrer til toppscorer-tittelen. Gordon fikk med seg to målgivende pasninger og Wilson fikk med seg en scoring som innbytter.

Wolves tok en sterk 2-1 seier mot Luton. Hee Chan og Toti scoret målene for Wolves og Carlton Morris scoret målet til Luton. Everton vant 1-0 i en tett kamp mot Brentford. Everton holdt tett bakover nok en gang og tok seieren etter scoring fra Gana Gueye. Aston Villa spilte 2-2 mot Chelsea i en innholdsrik kamp. Madueke viste seg frem og fikk med seg både mål og målgivende. Bournemouth spilte mot Brighton fra badebyen og det kunne se ut som gjestene var på badeferie i et tungt 3-0 tap. Enes Unal leverte mål og målgivende fra sin offensive posisjon.

Haaland tilbake med nettkjenning

Nottingham Forest leverte en meget solid kamp mot Manchester City, men det ble til slutt 0-2 seier til gjestene. Gvardiol stanget inn en corner fra De Bruyne og samme mann sendte Haaland alene med keeper senere i kampen. Tottenham mot Arsenal ble en intens og spennende kamp hvor bortelaget til slutt vant 2-3. Havertz og Saka var i storform og dro med seg mål og målgivende begge to. Romero utnyttet et svakt utspill fra Raya og Son scoret et mål på straffespark.

Runden ble avsluttet med kampen mellom Chelsea og Tottenham som endte 2-0 til hjemmelaget. Chalobah scoret et mål på et hodestøt etter en dødball fra Gallagher. Jackson stanget inn 2-0 etter en retur fra et frispark servert av Cole Palmer.

Spillertips og ekspertråd: GW36

Inn mot GW36 er det litt usikkert hvordan man burde gå frem. Dersom man skal bruke Bench Boost i GW37 er det naturlig å få inn spillere som har dobbeltkamp da. Har man ikke Bench Boost kan man også fokusere på spillere med fine kamper denne runden. Foden, De Bruyne og Haaland er spillere man burde prioritere siden de har en fin hjemmekamp mot Wolves nå og dobbel i GW37.

Palmer og Jackson møter West Ham hjemme nå og har også dobbel i GW37. Dersom man vil ha et litt mer kortsiktig bytte kan Arsenal være et fint lag å sikte seg inn på. Hjemmekamp mot Bournemouth er en fin kamp for spillere som White, Gabriel, Havertz og Saka. En liten joker er Chris Wood som møter Sheffield United som har rykket ned.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *