Kongebonus snakker med nykommeren Bang Bang Games

Publisert: 29/12/2022 Sist Oppdatert: 27/04/2023 4 lesetid
Bang Bang Games Logo

Som en oppfølger til vår Kongebonus Awards 2022, har vi snakket med Administrerende Direktør Frank McPolin i Bang Bang Games, som var nominert i kategorien Beste nye Provider. 

Kongebonus: Gratulerer så mye med nominasjonen for beste nye spillutvikler! Her får dere en gyllen mulighet til å introdusere Bang Bang Games for Kongebonus sine medlemmer, og fortelle hvorfor vi bør prøve deres spill? 

«Spillere må kunne se gevinstpotensialet fra et spill innen noen få spinn»

Frank: Hos Bang Bang tror vi at enkelhet i spilldesign, sammen med bonusfunksjoner som bygger videre på grunnspillet er det som gjør slots gode. Spillere må kunne se gevinstpotensialet fra et spill innen noen få spinn, slik at de kan fokusere på hvilke kombinasjoner de jakter etter. Vi liker å introdusere en funksjon i grunnspillet, og når en spiller er kjent med det, kan du virkelig rampe den opp gjennom en bonus! Alle spillene våre er sannsynligvis i den høyere enden av volatilitetsskalaen, og vi liker alltid å sørge for at en god gevinst er mulig i grunnspillet. Da blir det mer spennende å spille, i stedet for bare å ha grunnspillet for å vente på bonusrunden. 

Kongebonus: Så vidt vi kan se, har Bang Bang Games allerede varemerket sin første slot-funksjon i Ultranudge™. Kan du fortelle oss litt mer om denne mekanikken, og tror du det blir en Banger i fremtiden? (Beklager, måtte bare… 😅) 

Frank: Haha, ja, vi har sett at spillere virkelig likte vår første del i serien, Jokrz Wild UltraNudge, og det fortsetter å være et av våre sterkeste spill den dag i dag. Vi laget 2 oppfølgingsspill som også presterte ekstremt bra i Jekyllz Wild og Rainbow Power Potz. Men vi ønsker ikke å være et studio som bare lager én type spill, så vi har en kort pause nå – men jeg er superspent på et samarbeid som kommer med Yggdrasil neste år hvor deres Gigablox-mekanikk vil få UltraNudge-behandlingen! 

«Vi ønsker ikke å være et studio som bare lager én type spill»

Kongebonus: En rask gjennomgang av spillene deres forteller oss at Super Cash Drop Gigablox sannsynligvis er den mest spilte tittelen til Bang Bang Games. Her brukes Yggdrasils signaturfunksjon (Gigablox). Kan du fortelle oss litt mer om samarbeidet med Yggdrasil? 

Frank: Vi har jobbet med Yggdrasil i rundt 2 år nå, og vi kan ikke få takket dem nok. De har vært enormt støttende for oss og ideene våre helt fra starten, og de gjør alle sine egne «GEM»-mekanikker tilgjengelig for oss som Masters-partnere. Etter at vi ga ut den originale Super Cash Drop sommeren 2021, forstod vi at mekanikken ville fungere ekstremt bra som et Gigablox-spill. Vi har videre planer om å bruke flere av deres varemerke-funksjoner i 2023! 

Kongebonus: Selv om vi ikke er så veldig glad i å stille generiske spørsmål, så prøver vi oss på det som måtte komme; Hvilket av deres utgitte spill til nå er deres egen favoritt? 

«Vi har sett noen veldig, veldig store gevinster fra dette spillet»

Frank: Jokrz Wild UltraNudge er sannsynligvis min personlige favoritt fra porteføljen vår, for når den UltraNudge-funksjonen kommer i gang, føles det som om det ikke er noen ende! Jeg elsker også hvordan multiplikatoren kan gå bananas under gratisspinnene. Vi har sett noen veldig, veldig store gevinster fra dette spillet i løpet av de siste 6 månedene! Måten studioet paret det visuelle og lyden sammen med det raske tempoet i spillet, og den fantastiske matematiske modellen – jeg er bare så stolt over hvordan det hele kom sammen! 

Kongebonus: Hva kan vi forvente av Bang Bang i 2023? Har dere noe spesielt opp i ermet for å skille dere ut i den økende konkurransen vi ser blant spillutviklerne i dag? 

«Gigablox/UltraNudge-spillet vil virkelig vise spillerne hva vi er i stand til å gjøre med disse populære mekanikkene»

Frank: Vi har fantastisk store planer for første halvdel av neste år. Vi har et DoubleMax-spill som kommer i Februar, etterfulgt av et MultiMax-spill i April, som begge har en veldig morsom vri som spillere ikke har sett før. Så kommer det omtalte Gigablox/UltraNudge-spillet, som vi føler at virkelig vil vise spillerne hva vi er i stand til å gjøre med disse populære mekanikkene. Videre vil vi fokusere på noen helt nye ideer i andre halvdel av året som kommer. Vårt team vokser stadig, og spillene våre blir bare bedre og bedre. Anerkjennelse fra en gjeng som dere i Kongebonus betyr veldig mye for oss, så tusen takk for nominasjonen! 

Og med det så vil vi takke for at Frank og Bang Bang Games stilte opp til et intervju for oss her i Kongebonus. Vi er veldig takknemlige for å få et innblikk hos Bang Bang Games, og vi er veldig spente på alle deres utgivelser i 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *