Messi gir vekk IPhoner i gull

Publisert: 02/03/2023 Sist Oppdatert: 02/03/2023 1 lesetid

I Desember 2022 vant Argentina fotball-VM i Qatar etter 36 års ventetid. For å minnes denne historiske prestasjonen kjøpte lagets kaptein, Lionel Messi, 35 gullbelagte iPhone 14. Hele den Argentinske troppen inkludert støttepersonellet fikk hver sin telefon. Hver enhet er gravert med spillerens navn, draktnummer og logoen til det argentinske fotballforbundet (AFA).

I følge den Engelske tabloidavisen The Sun kom regningen på telefonene belagt med 24 karat gull på 2,2 Millioner kroner. De ble levert til Messis leilighet i Paris på Lørdag. Han ville ha noe «spesielt og blingy» for å forevige triumfen, og etter å ha kommet i kontakt med Ben Lyons, administrerende direktør for den luksuriøse tjenesten IDESIGN Gold, fullførte de bestillingen.

Messi er en lojal kunde av IDESIGN Gold og elsket ideen om å gi laget sitt noe unikt i stedet for de vanlige gullklokkene. De gullbelagte iPhonene med personlige graveringer var det perfekte valget for å markere denne historiske prestasjonen for Argentina.

Lionel Messi fortsetter å bevise at han ikke bare er en av tidenes beste fotballspillere. Han er også en omtenksom og sjenerøs kaptein. Med sine mange utmerkelser på banen, inkludert å vinne VM 2022, har Messi befestet sin plass som tidenes største (GOAT) i hjertene til fotballfans over hele verden. Det blir spennende å se hvilke andre store bragder han vil utrette i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *