Viggo Venn vant finalen i BGT – Se finalenummeret her!

Publisert: 05/06/2023 Sist Oppdatert: 06/06/2023 1 lesetid
Viggo Venn fra Kongsberg

Søndag kveld brøt jubelen løs da Viggo Venn, klovnen og stand-up komikeren fra Kongsberg, sikret seieren i den britiske talentkonkurransen «Britain’s Got Talent». Venns seier kommer ikke bare med prestisje, men også med en solid pengepremie på 3,4 millioner kroner og en garantert opptreden ved det prestisjetunge Royal Variety Performance i Royal Albert Hall melder VG på nett.

Hjemme i Oslo på Cosmopolite, gikk stemningen gjennom taket da nyheten om Venns seier ble kunngjort. Faren til Venn, Bjørn, kommenterte suksessen med ordene: «Helt sjukt! En nordmann som vinner «Britain’s Got Talent»». Han la til at Viggo hadde jobbet iherdig mot dette målet i ti år.

Se Viggo Venn i finalen her:

Venn, som opprinnelig startet sin karriere i Norge, har klart å vinne over britene med sin unike humor og sjarmerende personlighet. Dommer Alesha Dixon oppsummerte det perfekt da hun uttalte: «Du har virkelig kapret hjertene til det britiske folk!».

Venns triumferende forestilling inkluderte en vits på norsk, en musikalsk forestilling med bicepsene hans til tonene av popcorn-sangen, og en uforglemmelig dans med sin tidligere «fiende», dommer Simon Cowell. Han gikk fra å være irritert til å uttrykke sin kjærlighet til Venn og uttalte søndag kveld: «Jeg virkelig, virkelig elsker deg».

Mot alle odds

Med dette storslåtte resultatet er spørsmålet alle stiller: Hva var oddsen på dette? Britiske bookmakere tilbød seier til Viggo Venn for 1.33 i dagene før finalen. Hadde man derimot satset på hans seier da de innledende runder var akkurat ferdige, hadde man fått mye bedre odds.

Det er sikkert at mange nå rister på hodet over at de ikke satset på den talentfulle klovnen fra Kongsberg. Men med hans utrolige talent og unike forestillinger, er det kanskje ikke så overraskende at Venn vant hjertene til både publikum og dommere i denne sesongen av «Britain’s Got Talent».

Dette er uansett et gjennombrudd for Venn, og hans karriere ser ut til å være på stigende kurs. Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for denne talentfulle nordmannen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *