Oddsboost: Haaland Hattrick mot Nottingham Forest

Publisert: 22/09/2023 Sist Oppdatert: 22/09/2023 1 lesetid
erling haaland manchester city

Denne helgen får du en unik mulighet til å øke verdien med Unibets spesialodds på 5.75 for et Erling Haaland-hattrick i Manchester Citys kamp mot Nottingham Forest. På tirsdag spilte Manchester City Champions League mot Røde Stjerne, og Haaland gikk målløs av banen selv om han spilte hele kampen. Kjenner vi Erling rett, bør dette våre et ekstra insentiv for å virkelig ta den helt ut mot Nottingham Forest. Haaland må starte kampen mot Forest for at spillet skal være gyldig.

Haaland hattrick til 5.75 i odds på Unibet her!!

City klare favoritter

Manchester City er den klare favoritten når de møter Nottingham Forest på Etihad Stadium lørdag klokken 16:00. Med full pott på sesongens første fem kamper, og hele 14-3 i målforskjell, gir Unibet dem 1.15 odds for å opprettholde denne seiersrekken. Nottingham Forest på sin side står som underdogs med hele 21 i odds. Et uavgjort resultat er priset til 9.5 i odds i skrivende stund.

Haalands Historikk

Spesiell oppmerksomhet rettes mot Erling Haaland, Citys stjernespiss. Han scoret hattrick mot Nottingham Forest på Etihad forrige sesong. I lys av dette tilbyr Unibet nå en oddsboost, som øker oddsen for et nytt hattrick fra Haaland til 5.75.

Hva er en Oddsboost?

For de som kanskje ikke er kjent med termen, er en oddsboost en midlertidig forbedring av oddsene for et spesifikt utfall i en sportsbegivenhet. Dette gir spillere muligheten til å maksimere sine potensielle gevinster.

Tidspunkt og Innsats

Oddsboosten fra Unibet er tilgjengelig frem til kampstart på lørdag 23. september klokken 16:00. Det er verdt å merke seg at det er en grense for hvor mye du kan satse på denne spesialoddsen, og det er derfor lurt å lese vilkårene nøye på Unibet før man plasserer et veddemål.

Avsluttende Tanker

Etter en imponerende sesongstart og en tidligere demonstrasjon av scoringsevner mot Nottingham Forest, kan det godt være at Erling Haaland igjen vil stå i sentrum for oppmerksomheten. Med Unibets oddsboost på 5.75, har du nå en gyllen mulighet til å tjene ekstra på hans mulige suksess.

For den mest oppdaterte informasjonen og de beste oddsene, anbefales det å besøke Unibets nettside.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *