Tips for Beste Fantasy Spillervalg GW3 2023/24

Publisert: 24/08/2023 Sist Oppdatert: 01/09/2023 2 lesetid
fotball

Etter noen uforutsette hendelser og litt drama i den engelske fotballens Premier Leagues andre runde i 2023, blir nå alle Fantasy-managere tvunget til å se fremover. Kanskje har ikke sesongen startet så godt som du ønsket? Fortvil ikke, andre runde ble knallhard for de fleste. Men dette er tiden for å tenke på at Fantasy Premier League er et maratonløp innen fotball, og langt i fra en sprint. Poengsanking skal skje på det jevne gjennom hele sesongen for best sammenlagt resultat. Det er lett å miste hodet og ta for mange minus-poeng i form av ekstra transfers.

Kongebonus Fantasy Liga er åpen for alle

Vi er rimelig stolte av å endelig arrangere vår egen Fantasy Liga. Sjekk ut alle detaljer, og ikke minst pengepremier i vår Kongebonus Fantasy Liga 2023/24 her.

Spill Odds på Premier League GW3 hos Qbet her!

GW3 i et nøtteskall

Tredje fotballrunde starter fredag klokken 21:00 med en spennende kamp mellom Chelsea og nyopprykkede Luton. Videre er lørdag og søndag fullpakket med Premier League action, og skal vi forsøke å identifisere rundens mest attraktive kamp, går vi for Newcastle – Liverpool på Søndags ettermiddag 17:30.

Her er noen spillere som vi føler trenger en ekstra gjennomgang før fotballrundens deadline

Joao Pedro

Til manges overraskelse startet Brightons nye spiss Joao Pedro på benken i GW2. Har du han i troppen din kan det være lurt å selge ham. Å bli henvist til reservebenken er normalt et varsel om redusert spilletid i rundene som kommer. Du har mange andre alternativ i angrep, og det er fornuftig å velge spillere som har en sikker plass i startoppstillingen. Men som alltid er ingenting sikkert. Julio Enciso (Brighton) ble skadet på trening denne uken, og Pedro kan derfor være en viktig brikke for Roberto De Zerbi når laget skal settes opp for å møte West Ham på hjemmebane i helgen. Derfor er kanskje det lureste å avvente Pedro. Både for de som vurderer salg og kjøp.

Forsvarsspillere er viktig

Chelseas Reece James og Manchester Citys John Stones er begge ute med skader til etter den internasjonale pausen (4.-13. september) . Det åpner for muligheten til å smette inn Ben Chilwell (Chelsea) og Pervis Estupinan (Brighton) på laget ditt. Hvis du ikke allerede har noen av dem i troppen din, bør du absolutt vurdere å hente dem inn nå. En solid forsvarslinje er avgjørende for å sikre Fantasy poeng.

Manchester Citys Phil Foden

Phil Foden er verdt å vurdere for de kommende rundene. Han har vist seg som en kreativ og målfarlig spiller i Manchester City. Han er i strålende form og har en god kampplan, og det er ingen tvil om at Foden er en talentfull fotballspiller. Vi noterer han som kortsiktig på grunn av risiko for rotasjon i form av den beryktede Pep Roulette. Men husk at Kevin De Bruyne er ute med langtidsskade, så her kan vårt kortsiktige tidsskjema fort bli lengre. Spesielt med den knakende gode formen Phil Foden har vist første kampene så langt.

Bryan Mbuemo

Har du ennå ikke Brentfords midtbanejuvel Bryan Mbuemo i troppen din, er nå tiden kommet å hente han inn i din Fantasy-tropp. Han er utvilsomt en målfarlig offensiv spiller, og en viktig del av Brentfords angrep. I tillegg er Brentfords kommende kampprogram (Crystal Palace og Bournemouth) noe som tilsier at han kan være spilleren som gir deg en ekstra poengboost.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *