Tips for Beste Fantasy Spillervalg GW4 2023/24

Publisert: 01/09/2023 Sist Oppdatert: 01/09/2023 2 lesetid

Med Gameweek 4 rett rundt hjørnet, er Fantasy Premier League-managere ivrige etter å styrke lagene sine. Var du en av de FPL-managerne med mange poeng på benk i GW3? Fortvil ikke, dette er noe vi alle går igjennom hver sesong. Her er noen spillere som Kongebonus sine eksperter vil se nærmere på før kommende runde. Den sparkes i gang kokken 21:00 i kveld på Luton Town’s nyoppussede hjemmebane. Ikke bare er det spennende for hjemmepublikummet til Luton å endelig få oppleve Premier League Fotball på sin egen stadion. Mange vil nok følge ekstra godt med på hva Luton kan greie å prestere der. La oss håpe for fotballens skyld at de gjør det bedre enn så langt i sesongen.

Kongebonus Fantasy Liga 2023/24

Du kan melde deg på vår Kongebonus Fantasy Liga 2023/24 her. September måned starter nå med blanke ark, og du kan sikre deg en månedspremie uansett om du kom skjevt ut fra start i August.

Spill Odds på Premier League GW4 hos iBet her!

Joao Pedro ut?

Denne karen begynner å skape hodebry for mange Fantasy-managere. I forrige runde startet han igjen på benken, noe som bekrefter at Pedro ikke garanteres 90 minutter spilletid. Du har mange andre alternativer i angrep som du nå bør se nærmere på, om du er eier av Brighton’s nysignerte spiss.

Raheem Sterling tilbake i form

Forrige rundes kamp mot Luton Town viste Chelsea’s Sterling seg å være tilbake i sin gamle form. Vil vi se han tilbake i gamle fakter slik han var for Manchester City før i tiden? Med kampprogrammet som Chelsea har fremover, er han et fantastisk kjøp. Vi forventer at han leverer målpoeng både mot Nottingham Forest hjemme, og Bournemouth på bortebane i de kommende runder.

James Maddison

I kampen mot Bournemouth fikk vi beviset på at Maddison har en sentral rolle i Tottenham sitt angrepsspill. Han hentet inn hele 10 poeng, og vi tror ikke han vil stoppe å sanke inn poeng fremover nå. Med nyopprykkede Burnley og Sheffield United i kommende runder, bør Maddison være et bra kjøp.

Bryan Mbuemo

Og så var det denne karen igjen da! Selv om han blanket i GW3, ser vi fortsatt på han som et bra kjøp. Han er en viktig spiller i Thomas Frank sitt angrep, og har i tillegg ansvaret for å ta straffespark. Brentford møter Bournemouth i neste runde, der Mbuemo har gode sjanser for å levere målpoeng.

Differanse-spillere i GW4

West Ham har en god kamp i denne runden, hvor de møter formsvake Luton Town. Her er det gode muligheter for å hente fantasy poeng for spillere som Jarrod Bowen og James Ward-Prowse. Hvis du er ute etter en spiller med lav eierandel som kan gjøre en forskjell i kommende runde, anbefaler vi en av disse to fra West Ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *