Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW27

Publisert: 01/03/2024 Sist Oppdatert: 01/03/2024 4 min lesetid
Bilde: Premier League

Det ble en runde med store utslag i GW26. Noen populære valg leverte varene og andre sviktet voldsomt. Kommende runde er en slags “venterunde” før det kommer doble og blanke kamper fremover. Vi skal ta en titt på runden som var, og komme med tips og råd til runden som kommer.

Oppsummering av GW26

Det ble målrikt mellom Aston Villa og Nottingham Forest. Det endte til slutt 4-2 til hjemmelaget med to mål fra åpent spill fra Douglas Luiz. Bailey leverte mål og målgivende, og det gjorde også poengkongen Watkins. Brighton og Everton delte poengene i kampen som endte 1-1 med mål fra midtstopperne Dunk og Branthwaite. Gross var stabil som vanlig og fikk en målgivende og 3 bonuspoeng.

Manchester City vant “kun” 0-1 borte mot Bournemouth. Foden scoret målet etter målgivende pasning fra Haaland. De Bruyne var benket fra start og fikk kun et lite innhopp og gult kort som resulterte i 0p totalt. Arsenal kjørte over Newcastle og vant  4-1. Saka med et mål nok en gang og Havertz dro med seg både mål og målgivende.

Før denne Fantasy Premier League runden var det mange som hentet spillere fra Wolves mtp kampen mot Sheffield United. Det ble til slutt en 1-0 seier med mål fra Sarabia og målgivende fra Ait-Nouri. På mandagskvelden hadde West Ham fått nok av dårlige prestasjoner og nedsablet Brentford med 4-2 til slutt. Bowen var i fyr og flammer og leverte like så godt et hattrick.

Spillertips og ekspertråd: GW27

Fremover er det veldig mye å passe på med tanke på en ekstremt amputert runde i GW29. Kun fire oppgjør spilles da: Burnley-Brentford, Luton-Nottingham Forest, Fulham-Spurs og West Ham-Aston Villa. Samtidig har Bournemouth og Luton dobbeltkamp i GW28. Derfor er det veldig naturlig å se på Solanke som et godt spissalternativ.

Langsiktige bytter som kan være aktuelle er Bowen, Kudus og Paqueta fra West Ham. Douglas Luiz, Watkins, Bailey og Pau Torres fra Aston Villa. Hos Spurs er Son, Richarlison, Maddison, Udogie og Porro aktuelle valg. Toney, Reguilon og Wissa fra Brentford kan også velges. Dersom man ønsker litt mer kortsiktige valg til denne runden er Saka, Martinelli, Ødegaard, Gabriel og Saliba gode valg. Det samme er Gross, Salah, Diaz og Van Dijk.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *