UAB PayrNet melder om forsinkelser i utbetaling av kundemidler

Publisert: 22/08/2023 Sist Oppdatert: 22/08/2023 1 lesetid
Bilde: Shutterstock

Kunder av UAB PayrNet som har ventet på tilbakebetaling av sine midler vil kanskje oppleve noen forsinkelser. Dette ifølge en offisiell uttalelse fra selskapet. Samtidig opplyser Bank of Lithauen i en pressemelding i dag at omtrent halvparten av pengene er utbetalt.

D-dagen er her for UAB Payrnet

Vi har ventet i spenning på denne dagen for å se om UAB PayrNet overholdt fristen for tilbakebetaling. Vi har aldri vært spesielt optimistiske til at alle skulle ha fått pengene sine til 22.august. Og i dag kom bekreftelsen på at vi hadde rett. 2 måneders fristen som de fikk 22. juni ved inndragelse av lisensen kunne ikke overholdes. Begrunnelsen til UAB Payrnet er; «på grunn av en uforutsett og komplisert forsoningsprosess, vil denne tidsplanen bli forsinket«.

Selskapet forsikrer kundene om at de forplikter seg til å returnere alle midler. «Selv om reisen har vist seg å være lengre og mer utfordrende enn forventet, er vi fast bestemte på å finne en løsning.» Uttalelsen kommer fra en representant for UAB PayrNet.

Midlene som holdes som e-penger av UAB PayrNet, forventes returnert til flertallet av kundene innen utgangen av august.

Bank of Lithauen bekrefter hva UAB Payrnet sier

Bank of Lithauen publiserte en pressemelding i dag, hvor de bekrefter at halvparten av beløpet fra UAB Payrnet er utbetalt. I tillegg letter BoL litt på sløret og illustrerer konglomeratet av betalingstjenester og selskaper som UAB Payrnet må betale ut. «Betalingsprosessen har stoppet opp på grunn av institusjonens (UAB Payrnet) spesifikke forretningsmodell: den leverte finansielle tjenester med hjelp fra 90 agenter, distributører eller andre juridiske enheter«

Vi mangler håndfaste bevis

Kongebonus har ikke innsynsrett til noen av opplysningene vi henviser til. Vi blir nødt til å stole på at Bank of Lithauen snakker sant om utbetalinger. Derimot finner vi det ganske utrolig at ingen norske kunder har fått oppgjør fra UAB Payrnet ennå. Derfor ber vi om at de som eventuelt har fått penger, eller på noen annen måte sitter på bevis for en bekreftet utbetaling fra UAB Payrnet, kommenterer i feltet under.

29 kommentarer til “UAB PayrNet melder om forsinkelser i utbetaling av kundemidler”

 1. Simon sier:

  As stated on the website, it is important that you contact your service provider regarding this matter.

  Dette står i mailen. Kan dere si noe mer?

 2. Mikkesen sier:

  Jeg synes det er rart at det ikke finnes noen nyhetsartikler fra andre land som sier noe om at kunder har fått pengene sine. Hele greia virker rart.

 3. Å. B sier:

  Synes det er rart de sier de må finne ny betalings leverandør. Hvorfor skulle vi sende inn ønske om konto til utbetaling da. De sier også att det er bare å henvende seg på epost vist det er noen spørsmål. Har vel sendt dem sikkert 20 mail. Ikke svar på 1 av dem. Kan lure på bank av lithauen å. De sier kun vi må gå til retten hvis de ikke betaler. Men hvem vil gå i retten med ett selskap som er konk. Dømt til å tape da. Dette er triste greier. Virker ikke som 1 kunde fra muckbetter har mottatt noe verken norske eller andre land.

 4. Line Moen sier:

  Bank of Lithauen sa også at vi var sikra hos dem, men det er jo piss! De forteller bare at vi må hå rettens vei om vi ikke får pengene. Jeg begynner å mistenke at vi blir lurt her!

 5. Å. B sier:

  Ja. Det tror jeg å. Bank av lithauen lar det tydeligvis bare skurre å gå. Det var da lovpålagt maks 2 mnd. Så det er noe rart her. Og sist og ikke minst vi skal kontakte service provider sier de. Hvem er det. Ikke muckbetter ifølge dem.

 6. Line Moen sier:

  Nei, jeg har nå snakket med Muchbetter, og de sier solm det alltid gjør – ar kommunikasjonen skal foregå via payrnet. Problemet er jo at payrnet ikke kommuniserer!

 7. Line Moen sier:

  Jeg vil bare meddele at jeg i dag fikk ut mine penger hos Muchbetter. Jeg tok ut til Coinbase via crypto. Det skulle nok ikke gått i gjennom, men det kan altså lønne seg å prøve innimellom. Jeg har hørt om en til som har fått det i gjennom.

 8. Simon sier:

  De fraråder jo uttak mitt oppi dette oppgjøret. Har det stått lenge på «vent»?

 9. Adrian Hansen sier:

  Line Moen, kan du beskrive prosessen om hvordan du tok ut i crypto via coinbase? Helt grønn på dette.

 10. Simon sier:

  Tipper ho tok uttak til krypto som fortsatt går på appen også har det gått igjennom. De siste gangene har dette ikke gått

 11. Å. B sier:

  Prøvde nå. Det går ikke. Litt skummelt med store beløp. 1 liten feil og pengene er borte for alltid.

 12. Å. B sier:

  Fikk mail fra muckbetter att jeg ikke skulle prøve uttak.da dette blir avvist. Og att det er viktig att riktig beløp står der. Men hva skal man snart gjøre. Skjer jo ingenting.

 13. Pål Knapkøien sier:

  Nyttige råd har mer enn store beløp her må bare ta tiden til hjelp.bedre med penger enn ingen.vi har jo sendt inn skjermbilde av konto navn adresse dit vi vil ha pengene. Og kontonummer.

 14. Å. B sier:

  Dette har jeg mista troen på. Nå var alt i rute 4 aug. Så viser det seg att de utsetter til utg av august. Ingenting skjer. Ingen fra mucbetter har fått penger. Muckbetter skjønner ingenting.er vi de siste som får det som er igjen. Tror ikke det. Dette går ikke bra. Vi mister våre penger til korrupte payrnet og muckbetter.muckbetter sitter bare på vent for å starte opp igjen. Får for guds skyld ingen blir med der.vi det er vel vi som betaler for dritten nå. Vi venter til 1 sept.

 15. Robin sier:

  Vi venter og vi venter, lite skjer.
  Ble stille ifra kongebonus og mtp på intervjuet også, ingen forklaring der heller.

  1
  1
 16. Asbjørn sier:

  Vi skal bare være takknemlig for at noen gidder å hjelpe. Ser mange klager på lite oppdatering og div fra kongbonus, eg har selv 9k euro på kontoen så håper på en god nyhet snart. Men kongbonus skal vi bare være fornøyd med etter jobben di har lagt ned

 17. Redmodo sier:

  Er noen interessert i å samarbeide om sette en advokat på saken. Er jo bedre å være 50 enn 1 i en slik sak. Det går jo an å forsøkte å kontakte en advokat for å høre hvilke pressmidler man kan iverksette.

 18. Å. B sier:

  Ja. Noe må snart gjøres.ser ikke ut til noen fra muckbetter får. Så jeg er med.

 19. Pål Knapkøien sier:

  Helt enig jeg har brutalt med penger der.k euro er småpenger her.har enorm sum tilgode.pratet også om at vi er forsikret.kan de ikke ordne med leverandører så vi får pengene. De deler vel pengene med bol i korrupsjonen land.

 20. Mikke sier:

  Ser Payrnet har kommet med en oppdatering i dag. Påstår at over 70% er utbetalt. Det er ganske utrolig med tanke på ar ingen vet om noen som har fått utbetalt penger fra de. Kan ikke stole på hverken Bank of Lithuania, MuchBetter eller Payrnet. Den ene skylder på den andre og ingen tar ansvar.

 21. Å. B sier:

  Kongebonus. Ikke for å si noe feil om dere. Men dere har fulgt opp siden dette skjedde. Og takk for det. Men synes det er litt rart dere ikke skriver noe mer. Og heller ikke kommenterer det siste ang intervju med muckbetter tror dere vet mer enn oss.men det ble så stille fra dere.Det er bare det att dette er noe rart.For verken muckbetter eller payrnet har kontakt med hverandre. Noe som må til for å løse dette. Payrnet har vel måtte klart å betale ut over 80%nå. Men ingen fra muckbetter har fått noe. Dette må da være media oppslag.

 22. Robin sier:

  «11 September, 2023

  Dear Customer,

  This is a further update on UAB PayrNet’s progress in returning safeguarded funds to customers and end-users.

  As of the end of last week (ending 8 September, 2023) the business was able to return another 8% of the safeguarded funds which were held by us as at the date of licence revocation. This brings the total percentage returned or paid on behalf of end-users to 78%.

  We continue to achieve the greatest efficiency in this process through the migration of whole programmes to new service providers. The company is preparing for a number of migrations of programme managers which will involve a large proportion of remaining safeguarded funds, whilst attempting to return funds to much smaller customers where possible to do so.

  We currently forecast that UAB PayrNet will have achieved the return of 95% of safeguarded funds by early to mid-October 2023.

  We appreciate how very important it is for all customers to have their funds returned at the very earliest moment and apologise again to those for whom this return has yet to be concluded.

  As we have mentioned in previous updates, if you have not yet had your funds returned the best point of contact for you in the first instance is your service provider.

  Once again, thank you for your understanding and continued support. We will continue to provide regular updates on our progress on returning funds and the above matter.

  Directors, UAB PayrNet»

  Blir spennende og se om vi blir sittende igjen som de siste 5%

 23. Simon sier:

  Rart at ikke alle har fått den mailen …

 24. Robin sier:

  Ikke en mail, finnes på https://www.payrnet.lt/

 25. Mikkesen sier:

  Being a responsible business, we are worried about the status of your funds and UAB PayrNet’s ability to settle with you. This is why MuchBetter has decided to settle your balances kept in MuchBetter account (held by UAB PayrNet) out of its own funds (even though it is UAB PayrNet who has the obligation to settle with you). Consider this our thank you for your continued support and patience over the past months. However, we will only offer this opportunity to those Customers, who shall continue business with our new company QuickPay Limited based in Ireland, company number 641373, address The Black Church str., Mary’s Place, Dublin 7, Dublin, D07P4AX, Ireland (QuickPay).

  In order for MuchBetter to settle with you, you will have to: (i) accept Terms & Conditions and create an account at QuickPay; (ii) consent to your data transfer from MIR Lithuania to QuickPay; and (iii) agree to transfer your claim rights towards UAB PayrNet to MIR LIMITED UK LTD. We will need this before we can settle with you so we can later direct the claim we assumed from you towards UAB PayrNet.

 26. Robin sier:

  Har noen prøvd ? Er det noe fare for og gå på en smell her:
  «and (iii) agree to transfer your claim rights towards UAB PayrNet to MIR LIMITED UK LTD.»

 27. Mikkesen sier:

  Jeg tror det er lurt å vente. Tydeligvis har MB fjernet siden hvor dette sto. Vet ikke om fr har ombestemt seg, eller om de fortsatt jobber mot den løsningen.

 28. Artur Ciesielski sier:

  Hei, hvem er den tjenesteleverandører man skal kontakte? Fårstår ikke dritt av det greie har sendt så mye mail Ingen som svarer 🙈

 29. Robin sier:

  Det er muchbetter som er din tjenesteleverandør, ikke at det hjelper deg noe 😅 for de skylder på payrnet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *