Uberlucky stenger dørene

Publisert: 30/04/2023 Sist Oppdatert: 30/04/2023 2 lesetid

Raske nyheter fra Kongebonus

Vi har nylig fått vite at Uberlucky dessverre vil avslutte sin virksomhet. Spillaktiviteter vil bli stoppet innen de neste 30 dagene. Kunder kan ta ut eventuelle midler de har på kontoen sin senest 28. mai.

Det er ikke mer enn en måned siden vi oppdaterte Uberlucky anmeldelsen her på Kongebonus. De fjernet da odds og sports-betting fra siden sin. Med andre ord lå det muligens i kortene at ting ikke gikk rette veien for Uberlucky.

Selv om vi i Kongebonus ikke kjenner til detaljene bak beslutningen om å stenge Uberlucky, ønsker vi å forsikre dere om at det finnes mange gode alternativer for online spill. Kongebonus jobber kontinuerlig med å tilby de beste bonusene og kampanjene fra de mest pålitelige og populære nettcasinoene.

Dersom du trenger ytterligere informasjon eller avklaring angående Uberlucky, vennligst kontakt deres kundestøtteavdeling via Live Chat eller på support@uberlucky.com

Vi i Kongebonus vil fortsette å holde dere oppdatert og tilby de beste alternativene for online spill, så følg med på våre sider for de nyeste og beste tilbudene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *