Fantasy Spillertips og ekspertråd GW23

Publisert: 02/02/2024 Sist Oppdatert: 02/02/2024 5 min lesetid
Hvem blir din kaptein denne runden? Bilde: Premier League

Det føltes veldig godt da Premier League endelig var tilbake med kamper igjen, og det ble en rekke spennende oppgjør. Runden ble avsluttet med en spinnvill kamp mellom Wolverhampton og Manchester United på torsdagskvelden. Det er derimot ingen grunn til å suge for lenge på den karamellen, siden det er ny runde allerede nå på lørdag. Derfor skal vi nå oppsummere runden som var og komme med siste info før neste runde.

Oppsummering av forrige runde

Runden begynte med en 1-2 seier til Arsenal borte mot Nottingham Forest. Bukayo Saka fikk seg endelig en scoring og dro med seg 3 bonuspoeng i tillegg. Zinchenko leverte en målgivende, men nullen sprakk helt på slutten etter en scoring fra Awoniyi. Fulham-Everton endte til slutt 0-0 selv etter en rekke store sjanser for begge lag. Leno og Pickford-eiere kunne juble litt ekstra med poeng for rent bur og henholdsvis 2 og 3 bonuspoeng.

Den største overraskelsen denne runden var det Luton som stod for. På hjemmebane kom de ut i rakettfart og hadde allerede puttet ballen i mål to ganger før tre minutter var spilt. Det endte til slutt med en fantastisk 4-0 seier og hattrick av Adebayo.

Crystal Palace måtte jobbe hardt for seieren mot Sheffield United. Stjernespillerne Eze og Olise viste sin klasse med fine mål og målgivende. Det endte til slutt 3-2 til hjemmelaget på Selhurst Park.

På Villa Park viste gjestene fra Newcastle muskler og tok en meget sterk 1-3 seier mot Aston Villa. Midtstopperen Fabian Schär leverte to scoringer på dødball og Alex Moreno var uheldig og scoret et selvmål. Watkins fikk seg omsider en scoring etter en litt dårlig periode for ham.

Manchester City tok en relativt komfortabel 3-1 seier mot bunnlaget Burnley. Bursdagsbarnet Julian Alvarez ble kampens store spiller med to scoringer og 3 bonuspoeng. Foden og De Bruyne leverte hver sin målgivende med sine presise føtter. Erling Haaland var endelig tilbake på fotballbanen og ble rapportert klar til å starte kampen til helgen.

Toney er tilbake for fullt

Tottenham og Brentford målte krefter i det som utviklet seg til å bli en litt usportslig og hissig kamp. Tottenham trakk til slutt det lengste strået og vant 3-2. Richarlison og Udogie scoret mål og Maddison kronet comebacket med en målgivende. Toney leverte målpoeng nok en gang og har virkelig vist god form etter sin lange suspensjon.

Liverpool kjørte over Chelsea i det som til slutt ble en sterk 4-1 seier til ligalederen. Unggutten Bradley viste seg tilliten verdig med to målgivende og en scoring fra sin posisjon på høyrebacken. Jota fikk med seg et mål og Darwin satt ny rekord med 4(!) skudd i treverket. Samtidig dro han på seg et gult kort, bommet på straffe og fikk en målgivende til stor frustrasjon for mange managere.

West Ham-Bournemouth endte 1-1 etter en tidlig scoring fra Solanke etterfulgt av et straffemål fra Ward-Prowse i andre omgang. Den mest spennende kampen ble spilt på torsdagskvelden i Wolverhampton.

Manchester United startet kampen veldig bra og ledet både 0-2 og 1-3 før Pedro Neto dukket opp på overtid og sendte hjemmefansen til himmels med sin 3-3 scoring. Gleden ble derimot kortvarig da stjerneskuddet Kobbie Mainoo sendte ulvene i pølseboden før han klistra ballen nede ved stolperota til 3-4 og en fantastisk avslutning på en thriller av en kamp.

Spillertips og ekspertråd: GW23

Manchester City er fortsatt i god form og har fine kamper i tillegg til dobbeltrunde i GW25. Her er det bare å velge og vrake mellom de spillerne du foretrekker. Haaland, Alvarez, Foden og De Bruyne er alle meget gode valg fremover.

Watkins fikk seg endelig en scoring og har et fint program de neste rundene. Maddison er tilbake fra skade og viste sin klasse med nok en målgivende. Gordon var farlig frempå igjen og med skade på Isak kommer han mest sannsynlig til å spille spiss. Om du er ute etter et spennende valg kun for denne runden kan Andreas Pereira og Leon Bailey være potensielt fine valg i Fantasy. Lykke til!

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *