Norsk Tipping har stengt oddsen på ubestemt tid

Publisert: 03/03/2023 Sist Oppdatert: 03/03/2023 1 lesetid

For andre dag på rad har den eneste odds-plattformen på spillmonopolet Norsk Tipping opplevd store tekniske problemer. Nå Fredag ettermiddag er oddsen stengt på ubestemt tid. Nordmenn elsker å både se på, og spille på sport. Da blir det vanskelig når landets eneste offisielle spillplattform stenger sine tjenester på ubestemt tid. Hva om vi hadde allment aksepterte alternativer?

Kunder i harnisk

På sosiale medier så flommer det over av klager til Norsk Tipping. Ski-VM i Planica går mot siste helgen, og mange liker å spille odds på vinteridrett. I helgen er det full runde i Premier League, og av erfaring er dette den mest spilte sporten på odds.

Når Fredagskvelden nærmer seg er det absolutt ingenting som tyder på at det tekniske problemet til Norsk Tipping skal løse seg med det første.

Feilmelding på Norsk Tipping

Norsk Tippings kundeservice har mer enn nok med å svare sine pågående og misfornøyde kunder på Twitter

Villet feilinformasjon

Norsk Tipping og Lotteritilsynet har lenge kjørt en kampanje mot det de kaller svart gambling. De omtaler alle utenlandske odds og casino-sider som ulovlige å bruke for nordmenn. Det er tydelig at denne feilinformasjonen har slått inn hos mange, da flere personer på sosiale medier uttrykker frykt for å benytte andre tilbud enn Norsk Tipping. Det virker som at mannen i gata faktisk ikke vet at det er 100% lovlig å spille på for eksempel Unibet og Betsson.

Betalingsforbud er ikke spilleforbud

At de norske bankene har forbud mot å formidle betalinger til de utenlandske sidene, er intet nytt. Den kampen har pågått i mange år, og alternativene for de som vil omgå systemet er mange og gode. Utenlandske betalingstjenester med lisens til å operere i EU/EØS finnes det mange av. Og vi anbefaler spesielt Revolut og/eller Incharge for Nordmenn.

På tide å avvikle spillmonopolet

Kongebonus har lenge talt det Norske spillmonopolet midt imot, og vi minner igjen om at når Finland innfører lisens-system om ikke så lenge, vil Norge være siste landet i Europa med monopol for gambling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *