UEFA Champions League Finale -Boosted Haaland odds og våre beste oddstips!

Publisert: 08/06/2023 Sist Oppdatert: 27/06/2024 3 lesetid

Manchester City går for the Treble mot Inter Milan på Lørdag

Etter uker med forventning er vi klare for UEFA Champions League Finale 2022-23 i Istanbul. Oppgjøret mellom Inter Milan og Manchester City på lørdag er noe mange ikke forventet å se da konkurransen startet i høst. Her finner du våre beste oddstips.

Sjekk ut boosted Haaland odds på Lilibet her!

Manchester City er på vei til å fullføre en av de største sesongene for en engelsk klubb noensinne. City har allerede fullført to tredjedeler av sin første treble. Det eneste som gjenstår er å vinne klubbens første Champions League Finale, som har vært det ultimate målet siden ansettelsen av Pep Guardiola.

Presset ligger på Man City, og bookmakerne har ikke unnlatt å gjøre City til en stor favoritt i denne kampen. I skrivende stund ligger oddsen på moneyline for at City løfter trofeet rundt 1.50.

  • Manchester City seier Unibet: 1.46
  • Manchester City seier iBet: 1.50

Boosted Haaland målscorer-odds

Vi tror at denne kampen vil være fantastisk for spill på mål og spiller-scoring. Begge lagene har utmerkede alternativer og sterke midtbaner for å nette ballen i mål. Kreativiteten i denne kampen vil forhåpentligvis få full uttelling. Derfor mener vi at beste stedet å se etter innsatser med verdi nå er i mål-seksjonen.

Til tross for Haalands «måltørke» de siste kampene tror vi at det er kun en ting i hele verden som står i hodet hans nå; Nemlig å score i en CL-Finale. I tillegg er Man City klare favoritter, så vi kan ikke gjøre så mye annet enn å takke Lilibet for denne godbiten, og ønske lykke til!

Boosted Odds på Lilibet: Haaland scorer og Manchester City Vinner – 2.10 (Var 1.67)

Boosted Odds på Lilibet: Haaland scorer første målet – 4.50 (Var 3.30)

Hva med Inter Milan?

Inter’s forsvarslinje har gjort det bra i Serie A mot slutten av sesongen, men å ikke ha sin beste forsvarer i Milan Škriniar i denne kampen vil være ødeleggende. Inter tillater fremdeles ganske mange sjanser i mot, og nå må Inter Milan stables opp mot verdens beste spiss i Haaland. Denzel Dumfries hadde det enklere mot en skadet Rafael Leão i semifinalene. Legg til Jack Grealish, som har vært utrolig, Haaland på toppen og en midtbane som er overlegen Inter’s, så kan dette potensielt bli stygt.

I tillegg har det ikke blitt tatt en beslutning om hvem som skal starte sammen med Lautaro Martínez på topp. Edin Džeko kan muligens være et alternativ for å starte ved siden av ham, eller kanskje får vi et gjensyn med Romelu Lukaku?

Vi tipper en målrik Champions League Finale

Over 2.5 mål totalt i kampen ligger i øyeblikket rundt en anstendig odds på 1.77. Dette er etter at nyheten om at Kyle Walker har et skadeproblem. Han er trolig den beste backen på begge sider, så dette kan være et massivt slag for City. Uansett tror vi dette øker sannsynligheten for flere mål. Den nylige historien viser oss finaler som har to eller færre mål de siste fire årene. Disse finalene kan være intense, og typen fotball som spilles kan hindre andre i å ta risiko, men det er ikke slik disse to lagene spiller fotball. Vi tipper en målrik kamp (ut i fra et finale-perspektiv)

Inter Milan er på en god dag mer enn i stand til å løfte trofeet. Hvis Manchester City scorer først i denne finalen, blir denne kampen helt åpen, noe som er et kampscenario Inter ikke vil ha. Dette vil føre til mål og våre oddstips vil mest sannsynlig være korrekte.

Alt i alt går vi med at Manchester City vinner sin første Champions League Finale noensinne. Dette vil også føre til deres første treble noensinne. Med andre ord, en fantastisk første sesong i Manchester City for Erling Haaland, uansett utfall i Champions League Finalen i Istanbul kommende Lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *